Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek melyik karkötő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik karkötő tetszene jobban egy fiúnak, melyiket hordaná szívesebben?

Figyelt kérdés

Elsősorban fiúk válasza érdekel, de lányoke is amennyiben ők hasonlót adtak párjuknak ajándékba. Karácsonyra szeretném a barátomnak, 16 évesek vagyunk.

[link]

[link]

2019. dec. 11. 00:40
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Hát én fix, hogy egyiket sem. Sőt semmilyen karkötőt sem. De vannak fiúk, akik képesek karkötőt hordani. (Én nem tudok magamon semmilyen ékszert elviselni, mert zavar.) Akkor inkább az első linken lévőt ajánlanám. A másodikkal kicsit homokosnak néznek ki.
2019. dec. 11. 07:03
 2/4 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem mindkettő b*zisan nézne ki egy fiún.
2019. dec. 11. 14:10
 3/4 anonim ***** válasza:
59%
Egyetértek az előzőkkel
2019. dec. 11. 20:11
 4/4 anonim válasza:
87%

Valóban enyhén feminin mindkettő, de attól még nem kell rögtön b*zizni, kéremszépen.

Szerintem az 1. jobb.

2019. dec. 11. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!