Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik nagyon. Mit lehetne csinálni?
Figyelt kérdés
2020. nov. 23. 16:33
2/9 anonim válasza:
Egyél csokit, nézz Showder klubot. Egy pár kilót ha felszedsz nem árt, sőt hasznos is.
3/9 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, már több mint fél éve csak hiányzik, de eddig nem találtam megoldást rá. Valószínűleg majd idővel, néhány év elteltével jobb lesz. Vagy ha úgy van próbáld meg vele megbeszélni a dolgokat. Ha pedig úgy gondolod írd le privátban, hogy mi történt köztetek, akkor talán jobban tudok tanácsot adni hogy hogyan tudsz változtatni
4/9 anonim válasza:
Biztos hogy reménytelen dolog?
Amíg nem tettél meg mindent nem hiszem hogy le tudsz mondani róla
Am én is ilyen helyzetben vagyok:(
5/9 A kérdező kommentje:
Édesek vagytok. Ha ki beszélni szeretnétek a bajaitokat nyugodtan írhattok.
(Csak hiányzik, nem szakitottunk, csak már 3 hete nem tudtunk találkozni... Volt már több idő is, de azért mégis.)
2020. nov. 23. 17:19
6/9 anonim válasza:
Videohívás (ott esetleg együtt főzni), arra gondolni hogyha együtt éltek majd, akkor rengeteget lesztek együtt
7/9 A kérdező kommentje:
Áhh ő meg a főzés két külön dolog. :)
(Meg telefonálás/vd hívás nincs.)
Azért köszi.
2020. nov. 23. 17:50
8/9 anonim válasza:
4es vagyok: jaa akkor jó:)) örülök
Már azt hittem vmi szerelmi csalódás
9/9 A kérdező kommentje:
Nem, hála Isten. Bár volt egy rossz álmom, amiben pont nem én voltam neki a fontos. Rossz érzés volt. :D
De ha szeretnéd leírhatod a te csalodasod. Szívesen meghallgatok másokat.
2020. nov. 23. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!