Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet nem engedik el a szülei, mit tudnék csinálni? Már nagyon hiányzik, néha sírok is. Én 17 éves vagyok, a barátnőm 14 éves.
Én is hasonló helyzetben vagyok, csak tőlem nem tiltják, de meg van mondva, hogy mikorra kell hazamennie. Például ha kijön délután 4-kor, akkor 6-ig lehet, ha nincs otthon, akkor azonnal felhívják. Sokszor maradna tovább, de én akarom, hogy menyjen haza, nehogy aztán ne lehessen velem pár napig. Meg tudják rólam, hogy úgy állok hozzá, hogy neki kell tanulni. Mellesleg szokok is neki segíteni, bár nem vagyok valami jó tanuló.
Szerintem ha tudnál beszélni az anyukájával, akkor talán megoldható lenne. Én ismerem a szüleit, ami azért is jó, mert tudom, hogy mik a határok náluk, és, hogy mit szabad, hogy mikorra vigyem haza stb... És ha ezeket úgymond betartom, akkor megbíznak bennem, és az építi a kapcsolatot a szülei és köztem, és nekünk is csak jó származik belőle.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!