Mit lehet csinálni, ha hiányzik valaki, de nem kereshetem fel?
Hiányzik, nagyon. Szeretnék írni neki, találkozni vele, de nem tehetem. Meg akarom őrizni a méltóságomat, és azok után, hogy teljesen hülyére vett, hazudott, majd képtelen volt megbeszélni a dolgokat érett felnőtt módjára, tisztában vagyok azzal, hogy az ilyen ember jobb is, ha nem részese az eletemnek. Az eszem tudja ezt, ezért nem is keresem, de az igazság az, hogy irdatlanul hiányzik. Rengetegszer eszembe jut random dolgokról, valahogy mindig ott motoszkál a fejemben a gondolata. Éjjel vele álmodok. És nem tudok mit kezdeni ezzel.
Hiába, hogy nem állt meg az élet, hiába csinálom a dolgom, valósítom meg lassacskán a terveim, nem tudok elmenekülni a hiánya, a gondolata elől.
Mit lehet ilyenkor tenni? Valakinek valami jó tanács?
Olyan szomorú tudok lenni néha emiatt. :(
Nekem is van ilyen személy az életemben (teljesen tönkre tett) mégis szerettem, nem múlik el nap hogy ne gondolnék rá legalább egyszer! De mivel létezik emberi méltóság akkor sem fogom felkeresni ha bele döglök is!
Ez a volt barátnőm lenne. SOHA SOHA SOHA nem érdemlik meg a méltóságod!
Nekem is van egy ilyen személy az életemben, szóról szóra akár ő is írhatta volna, és én is róla szinte ugyanezt.
Lehet hogy elcsépeltnek hangzik de a legjobb gyógyír az idő. Az első nélküle töltött évbe majdnem belehaltam, mindennap rá gondoltam, aztán a második évben már csak picit ritkábban gondoltam rá, és így tovább, ma már csak nagyon ritkán jut eszembe, pedig tiszta szívemből szeretem, de tovább kell lépni valahogy, persze még most is fáj és örökké szeretni fogom, ez nem változik. És az is fontos hogy próbáld meg ne olvasgatni a régi üzeneteket, és Facebookon se nézegesd hogy mi van vele, eleinte persze ezt nem tudtam betartani, de idővel sikerülni fog.
Csak eszköz voltál neki, talán B tervnek, hogy hátha nem jönne össze másikkal.
Felejtsd el őt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!