Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor utál vagy nem?
Figyelt kérdés
Még 2 éve kb. összevesztem az akkori egyik nagyon jó fiú barátommal. Hallottam olyat, hogy kérdezősködött rólam. Mikor egyik barátnőmnek(aki sokat beszél vele)mondtam, hogy megkérdezné-e hogy kibékülne-e velem, örült neki, de mikor megkérdezte a srácot, akkor azt a választ kaptam "hogy hát ő már ezzel így nem"...magyarul semmi konkrétat. De közben a fiú meg ugyanúgy figyel meg hallgatja, miket beszélek mással...pl. múltkor fellépés miatt k8csit kiöltöztem, végigmentem a folyosón, és pókerarccal nézett engem, aztan amikor a többiekkel próbáltunk, megláttam, hogy kiállt az ajtóba is nézni.... akkor most mi.van? Nekem bejön picit, csak sajnos azután kezdett mgtetszeni hogy összekaptunk2020. nov. 19. 10:42
A kérdező szavazást indított:
Azért néz, mert tetszem neki, én is hiányozhatok neki
Nem érdekelem
23 szavazat
1/2 anonim 

válasza:

Érdekled, ha pedig bejön, akkor beszéljétek meg és szabad a pálya
2/2 anonim 

válasza:

Ha nem kezdesz, akkor mindig azon fogsz rágódni, hogy mi lett volna, ha... Ha nem veszi a lapot, akkor tudni fogod, hogy mást kell keresned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!