Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek lányok ezek közül melyik jönne be?
Szóval az lenne a kérdés hogy az alábbi leszólítások közül melyik az amelyik nektek a legjobban tetszene
1.odajön a srác a kezedbe nyomja a telefonját és csak annyit mond hogy írd be a számod (ezt én se akarom elhinni de sokan erre esküsznek)
2.Odajön a srác és azt mondja hogy nagyon gyönyörűnek talált és muszály volt idejönnie és hogy nincs e kedved elmenni valahova kávézni beszélgetni vagy megadni a telefonszámod
3.Odamegy hozzád egy srác azt mondja hogy nagyon tetszik a cipőd vagy valamilyen ruhadarabod majd eligazítást kér valahova aztán közli veled hogy valójában tudja hol van az uti cél és csak azért jött ide mert nagyon szépnek talált és nem bocsátott volna most meg magának ha nem jön ide majd elkéri a telefonszámod
Ti melyiket tartjátok a legjobbnak?
Nem pont ugyanígy kicsit más szavakkal de a lényege az ez a leszólításnak szóvál a fajtákra tudnátok írni pár sort hogy melyik jobb és miért
Válaszokat előre is köszi.
16/F
Az első kínos lenne nekem mert nem tudom fejből a számom.
A harmadik is, mert nem tudok normálisan útbaigazítani.
A második az még oké.
15l
1: én meg beírnék neki egy olyat, hogy másvilágra kerül.
2-3: szerintem elmegy, aranyos. Bár a hirtelen letámadás kicsit megijesztene, de igazából nem lenne ellenemre.
Azonban hirtelen telefonszámot adni vadidegennek nem jó ötlet, esetleg valami olyan netes elérhetőséget, álneves profilt, stb., amin lehetőség nyílik levelezni, de nem derül ki rögtön kiféle-miféle az ember, és ha mégse szimpatikus a srác... hát le lehet kapcsolni.
A fiúnak azt ajánlanám, inkább ő adjon meg magáról valami elérhetőséget, aztán majd meglátom, akarok-e tőle valamit. Ne ő kezdjen már el zaklatni, ha nem akarok tőle semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!