Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Nektek melyik jön be ezek közül? (többi lent)
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez a kérdés elég szubjektív de kiváncsi vagyok:
Nektek melyik típusu fiu jön be ezek közül a legjobban:
A csendes, néha humoros, lázadó,
A vicces, szórakozott, átlagos,
Az érzékeny okos stréber?
KÖszi a válaszokat! :)
2017. febr. 1. 18:32
1/13 A kérdező kommentje:
Tisztázzuk, ilyen típusu kérdést nem én teszek fel előszőr.
2017. febr. 1. 18:38
2/13 A kérdező kommentje:
És az a másik, hogy attól még hogy kiváncsi vagyok arra, hogy a mai lányoknak mi tetszik meg mi nem mert tini vagyok és érdekel ez a téma attól még nem vagyok se őrült se beteg se aberált.
2017. febr. 1. 18:43
3/13 anonim válasza:
most meg magába beszél, pedig senki sem sértegette, izgalmas ember lehetsz, ha szerinted ez a 3 fajta ember létezik csak és mindegyiket pár szóban jellemzed.. A stárbert több féle képpen lehet érteni a csendesnek is vannak határai ahogy az érzékenynek is, kinek mi, mindenkinek más a humora, a lázadás meg abban is kimerúlthet, hogy nem issza meg a reggeli kakaót, szóval yah igen is baj van a fejeddel, ha azt se tudod mit akarsz kérdezni minek teszed fel? Semmi értelme nincs a kérdésednek, miért nincs olyan opció a jelentés között, a kérdés értelmetlen a kérdező egy sügér? mindegy akkor egyén okokra hivatkozok, mert ez baromság.
4/13 anonim válasza:
"A csendes, néha humoros, lázadó,
A vicces, szórakozott, átlagos,"
ennek a kettőnek a keveréke...
5/13 A kérdező kommentje:
Kösz utóbbi hogy a kérdésre válaszoltál
2017. febr. 1. 18:54
6/13 anonim válasza:
csíra kérdező, nagy csíra, igaza van előttem szólónak.
7/13 anonim válasza:
Vicces, szórakozott, átlagos:) De azért legyen intelligens is:D
8/13 $pumika$ válasza:
nincs olyan h csendes lázadó.... ez a két tulajdonság abszolúte nem passzol na m1
a 2. a legjobb
a strébereket senki nem szereti, szóval nemtom h gondoltad
9/13 anonim válasza:
AZ ILYEN KÉRDÉSEK MIND HÜLYESÉGEK.
Lehet azt mondom, hogy az első, de való életbe ha találkoznék egy olyan emberrel, lehet épp nem bírnám, ez kisugárzás, személyfüggő....
És aki szeret tanulni, és érzékeny nem lehet poénis?
Logic...
L
10/13 anonim válasza:
Simán lehet valaki csendes és lázadó. Például hacker az illető. Nappal csendes és visszahúzódó, éjjel meg a társadalom szabotálásán ügyködik:D De ennél kevésbé extrém eset is létezhet, ebben biztos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!