Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, az alábbi három...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az alábbi három variáció közül melyik imponál nektek legjobban?

Figyelt kérdés

1. Okos, jó a teste, nem túl jóképű

2. Okos, nem túl jó a teste (mondjuk súlyfelesleg, vagy nagyon vékony), de jóképű

3. Buta, jó a teste, jóképű

2016. jún. 26. 19:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
43%

4. én vagyok ;) Jelentkezőket várom :3

17F

2016. jún. 26. 19:03
 2/13 anonim ***** válasza:
2.
2016. jún. 26. 19:06
 3/13 anonim ***** válasza:

Ez annyira attól függ, hogy kinek mi a jó test és a jó kép.

A harmadik élből kiesett, és az első is. Akkor inkább már a második. Engem nem zavar, ha valaki nem izmos, vagy egy pici pocakja van, de azért úlsúlyos ne legyen, akkor inkább már vékony. :)

Bár a jóképű... istenem. Nekem tetszenek a fekete (esetleg hosszú) hajú, rocker srácok. Lehet másnak meg a jóképű a kék szemű, szőke hajú lovagok, amiket én nagyon nem bírok.

Aztán meg ott van az, hogy a szerelem vak és megszépít. Hiába az ideál, ha egy teljesen más fiúba szeret bele az ember. :)

16/L

2016. jún. 26. 19:07
 4/13 anonim ***** válasza:
2. de inkább súlyfelesleg mint vékony..
2016. jún. 26. 19:09
 5/13 anonim ***** válasza:
2-es ha nem gebe, bár 100 kiló fölött ne legyen, utána 1, buta semmiképp ne legyen.
2016. jún. 26. 19:10
 6/13 anonim válasza:

2. :)

Nem kell egy Einsteinnek lennie, de legyen intelligens.

Jó a teste, hát nekem ugyanúgy tetszik, ha valaki vékony, izmos vagy macis.

Jóképű. Ez relatív, de ha szakállas, 90% az esély rá, hogy imádni fogom, haha :D

17/L

2016. jún. 26. 19:10
 7/13 Adelll ***** válasza:
A 2.mert belsore ugye jo, kulsore pedig ha jol nezki akkor nem olyan baj ha nemjo a testalkata mert gondolom ha jokepu akkor van egy olyan kisugarzasa is.
2016. jún. 26. 19:11
 8/13 anonim ***** válasza:

2. Súlyfelesleg nem zavar(amíg mondjuk nem +30 kg),a vékonyság meg olyan,hogyha őt nem zavarja,akkor engem sem!

Az,hogy jóképű-e,elég relatív,de az sem zavarna,ha nekem bejönne! :) (Értsd: ahhoz,hogy nekem bejöjjön,nem kell,hogy a többi barátnőm szemében is 10/10 legyen)

16/L

2016. jún. 26. 19:13
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem mindegy? :)) okos? ugyan én jobban megtalálom a hülyékkel a közös hangot :)) Jó test?súlyfelesleg? majd magammal viszem futni, vékony?tömegnövelés :)) jóképű? plasztika :)) na jó az azért durva lenne, de ha valakit szeretek ugy szeretem ahogy van, és inkább a belső ami megtartja az embert, külső csak megfogja :))
2016. jún. 26. 19:15
 10/13 anonim ***** válasza:
1 vagy 2. Bár nekem az a jó test ha vékony..:D nagyon sok súlyfelesleget nem bírom, kicsi elmegy. Primitív embereket igyekszem kerülni, biztosan nem jönnék össze olyannal.
2016. jún. 26. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!