Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az alábbi három variáció közül melyik imponál nektek legjobban?
1. Okos, jó a teste, nem túl jóképű
2. Okos, nem túl jó a teste (mondjuk súlyfelesleg, vagy nagyon vékony), de jóképű
3. Buta, jó a teste, jóképű
4. én vagyok ;) Jelentkezőket várom :3
17F
Ez annyira attól függ, hogy kinek mi a jó test és a jó kép.
A harmadik élből kiesett, és az első is. Akkor inkább már a második. Engem nem zavar, ha valaki nem izmos, vagy egy pici pocakja van, de azért úlsúlyos ne legyen, akkor inkább már vékony. :)
Bár a jóképű... istenem. Nekem tetszenek a fekete (esetleg hosszú) hajú, rocker srácok. Lehet másnak meg a jóképű a kék szemű, szőke hajú lovagok, amiket én nagyon nem bírok.
Aztán meg ott van az, hogy a szerelem vak és megszépít. Hiába az ideál, ha egy teljesen más fiúba szeret bele az ember. :)
16/L
2. :)
Nem kell egy Einsteinnek lennie, de legyen intelligens.
Jó a teste, hát nekem ugyanúgy tetszik, ha valaki vékony, izmos vagy macis.
Jóképű. Ez relatív, de ha szakállas, 90% az esély rá, hogy imádni fogom, haha :D
17/L
2. Súlyfelesleg nem zavar(amíg mondjuk nem +30 kg),a vékonyság meg olyan,hogyha őt nem zavarja,akkor engem sem!
Az,hogy jóképű-e,elég relatív,de az sem zavarna,ha nekem bejönne! :) (Értsd: ahhoz,hogy nekem bejöjjön,nem kell,hogy a többi barátnőm szemében is 10/10 legyen)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!