Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok melyik izomcsoport tettszik nektek a legjobban?
Most hiába mondod probalod lekicsinyiteni a nem izmos fiukat azzal hogy Te jaj,de izmos vagy...Attól még nem fognak Téged szeretni a lányok. :D
En például versenybiciklizem,vekony vagyok ebből adódóan és imádnak a lányok.:D
#8as rátapintott a lényegre :D
Kedves kérdező! Nem az izom teszi a srácot, attól hogy izmos valaki nem biztos hogy főnyeremény a lányoknál, és ezt már több lánytól is hallottam, nem ez számít a legtöbbet, arc stílus stb. Képzeld hogy a belső is számít, arra is érdemes "gyúrni"
#2, #8, #9-cel egyetértek. Szerintem undorító, ha egy férfin sok izom van, inkább legyen vékony/normális testalkatú, kis izommal, pont, amiről te beszélsz, a "hú itt van valami de annyi elég is" kategóriát tartom a legvonzóbbnak. [link]
Egy fiú szeressen sportolni, sportoljon is rendszeresen, de konditermet kerülje el.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!