Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok választani a lányok közül!? 17/f
Figyelt kérdés
Rengeteg lánynak tetszem, belőlük 4et választottam akik bejönnek. De 4 darab is sok egy embernek egy nő elég. Randizzak mind a 4el és döntsem el?2018. márc. 27. 21:10
1/8 anonim válasza:
A randi még nem olyan, mintha mind a 4gyel összejönnél, szóval simán menj el azzal a 4 lánnyal randizni, aztán közben meglátod, hogy ki a legszimpatikusabb. Ez nem járás, csak randi.
2/8 A kérdező kommentje:
De ezeket a randikat úgy kene megoldani hogy ez a 4 csaj ne tudjon egymásról
2018. márc. 27. 21:17
3/8 anonim válasza:
Háh 😅😅 Casanova álmodj . Xd. S láss csodát a4ből tuti egynek kellesz csak ezt most előre lefogadom . Xd add a pálinkát ha igazam lesz .
4/8 anonim válasza:
#2 Az megoldható, nem? Bár nem olyan nagy probléma az sem, ha megtudják, mert nincs közük hozza igazából. Randizni akárhány lánnyal lehet, ÖSSZEJÖNNI lehet csak eggyel. Az más tészta.
5/8 anonim válasza:
Ilyenkor örülök,hogy nem futnak utánnam a lányok. Legalább nincs ilyen problémám.
Randizz mindegyikkel és dönts. De tényleg válassz ki egyet,ne tarts több vasat a tűzben. Ne légy gerinctelen!
6/8 anonim válasza:
Legyél inkább meleg. Az úgyis menő
7/8 anonim válasza:
Én is szeretnék ilyeneket álmodni
8/8 anonim válasza:
"Casanova, az álmok téged hamarosan tönkre tesznek,
Casanova, én nem szeretlek már." (Zoltán Erika)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!