Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srtjhdghmdfjm kérdése:
Most akkor csak barátok?
Figyelt kérdés
Szóval beszélek egy sráccal és eleinte mintha éreztem volna hogy úgy ténylegesen kedvel utána közölte hogy a hajam miatt nem tetszek neki (lelettvágvaxD) mondom K. Erre ő tovább akar beszélni velem. Valaki adna valami tanácsot esetleg?:D2016. jún. 27. 21:14
2/5 October15 válasza:
Qrva egyszerű a "tetszik" és a "kedvel" baromira nem fedik egymást.. + Egy barátnak pl aligha kell tetszenie a másiknak.
3/5 Adelll válasza:
Hat ja lehet h akkor csak baratilag beszel veled. De nem lehet h csak viccbol mondta? Vagy nem is tudom... Ki mond olyan h a hajad miadt nem josz be neki?o.o
5/5 A kérdező kommentje:
Tekintve, hogy nyári szünet van nem igazán van házim:D Ha úgy gondolod, hogy az élet annyira szar akkor lehet meg kéne fontolni az öngyilkosságot:) Igen meglehet hogy csak barátként:D de azért nem értettem a helyzetet és gondoltam megkérdem hátha akadnak itt normális emberek,de a fele idióta:)
2016. jún. 28. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!