Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS. A barátommal szakítottam, de nem képes felfogni, hogy ezzel nem veszít el, mert barátok leszünk. Mi a véleményetek? Ő: Nem vagyunk többet egyutt csak barátok egyszoval elveszitettelek Szerintetek ez igaz?
Ő: Ohm nem megyunk szet de nem leszunk egy pár
Most mivan?
Én: Képzeld, ezt barátságnak hívják.
Ő: Vagyis akkor elveyzitettelek
.......................
Ő: Roviden nem vagyunk tobbet egyutt
Max baratok ugye?
Én: Igen. Végre.
Ő: Egyyzoval elveszitettelek
Ez nem érdemli meg az SOS jelzőt, de kategóriát is tévesztett, a tiniproblémáknál a helye (függetlenül attól, hogy hány évesek vagytok).
Igen, elveszített. Tudod nem egy haverod, barátod akart ő lenni, hanem több. Nem mindenki "éri be" barátsággal, pláne nem ilyen esetben. Pitiáner vita, amit idéztél, de neki van benne igaza.. Kettőtök közül te tűnsz értetlenebbnek, azt meg pláne nem értem, miért akarod erőltetni ezt a barátságosdit.. Ha szeret, csak kínzod vele.
Kedves kérdező!
Ha megdöglik a kutyád, megtarthatod.
Ugye érted, hogy hogy veszített el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!