Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy írjak rá erre a fiúra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy írjak rá erre a fiúra?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki nekem tetszik, de tavaly elballagott a sulinkból. Nem szoktam vele beszélgetni régen , csak sima sulitársak voltunk

Körülbelül 1 hónapja elkezdett lájkolni minden oldalamon, de úgy,hogy az új képeket/videókat mindig belájkolta, és 2-3 naponta mindig lájkolt egy régit.

Ezért én is belájkam instán az összes posztját, de egyszerre az összeset

Nem szoktam vele találkozni mivel kolis , de 2 héttel ezelőtt volt egy rendezvény a falunkba (még pont a szigorítások előtt) , de nem mertem felé nézni, de a barátnőim szerint szemezni próbált, csak hát nem tudott mert direkt nem néztem felé mert gáznak éreztem. És azóta nem lájkolt semmit (bár nem is posztoltam, csak storyba, mindig megnézte)

Azt mondták a barátnőim, hogy ott rontottam el, hogy ignoráltam, ezért azt hiszi nem jön be nekem

Azt terveztük, hogy posztolok valamit, és ha lájkolja ráirok, csak nem tudom hogyan kéne

Valami ötlet ?

Az a baj hogy félek hogy csak szivat/viccelődik, vagy csak szimplán tetszenek neki a képeim/tiktokjaim ezért lájkolja be.

Meg arra is gondoltam hogy valami kihívásból csinálja, mert olyan lehetetlen hogy tetszenek neki.

2020. nov. 18. 19:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%
"Szia, régebben a sulinkba jártál, meg szoktalak néha látni, és igazából elég szimpatikus srácnak tűnsz, nincs kedved esetleg beszélgetni?" na, ez így megfelel?
2020. nov. 20. 14:23
 12/12 October15 ***** válasza:
50%
Ja pl azt amit a 11. írt. Vagy szimplán köszönsz, megkérdezed hogy "láttad" hogy nézegeti a képeidet stb és szimplán megkérdezed, hogy miért. Nyilván lehetőleg úgy hogy lejöjjön neki, hogy nem számonkéred hanem szimplán arra vagy kíváncsi, hogy egyszerűen tetszel neki vagy akarna is tőled valamit. Igazából ezt az utolsót így egy az egyben meg is kérdezheted tőle. Mármint legalább neki tiszta lesz, hogy szabad a pálya, neked meg kiderül, hogy szimplán azért nézelődött mert néha kell jó csajokat nézegetni ha unatkozik az ember vagy azért mert érdekled is. :D
2020. nov. 20. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!