Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Rá írjak a fiúra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rá írjak a fiúra?

Figyelt kérdés

Miután először a fiút, két napra rá bejelölt, megint két nap múlva pedig a profilképem lájkolta. Ekkor bekövettem instagramon és azonnal visszakövetett. Amikor másodszor találkoztunk (vagyis nem közvetlen, de egy közegben voltunk) többször egymás közelébe kerültünk, és többször is éreztem, hogy néz. Nem volt még olyan, hogy külsőre így megtetszett volna valaki, szóval tanácstalan vagyok. Rá írjak vagy hagyjam?

14/l

2018. márc. 27. 23:46
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
Nezz micimackot.
2018. márc. 28. 01:09
 2/5 anonim ***** válasza:
38%

Jól értem a kérdést? Csak az Instán "találkoztatok", ahol 'úgy érezted', hogy néz.

Perszehogy néz, ha ugyanazt at oldalt olvasgatja, amelyiket éppen akkor te használsz.

Túlzásba viszed azt, hogy bebeszéled magadnak, amit saját kitalálásoddal HISZEL!

2018. márc. 28. 07:11
 3/5 anonim ***** válasza:
60%

Miért másoktól várod, hogy a sorsodról döntsenek?

Ha akarsz valamit, tegyél érte! Rá szeretnél írni? Írj rá!

2018. márc. 28. 07:30
 4/5 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem lehet tetszel neki

Irj ra

17/L

2018. márc. 28. 11:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Szeretem a micimackót:) és már találkoztunk egy versenyen

Mellesleg azóta rá írtam de köszönöm a válaszokat

2018. márc. 30. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!