Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez tényleg számít?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg számít?

Figyelt kérdés
Sokan mondják hogy csak akkor lesz csajod ha menő vagy az osztályba. Én meg egy visszahúzúdó gyerek vagyok de nagyon tetszik egy csaj. 1 éve voltunk osztálytársak de biztos emlékszik hogy visszahúzódó voltam. Ő eléggé az osztály közepe volt. Szerintetek van nála esélyem?

2020. nov. 16. 21:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ja egyébként pontosítanék. 2 éve voltunk
2020. nov. 17. 07:29
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem volt egy tényleg nem helyes,vézna,alacsony,visszahúzódó,és mellette még dadogós fiú osztálytársam,mégis lett 11.ben egy végzős barátnője egy jó suliból. (Idén lesznek talán 2 évesek asszem) Jó nem menő lányt szedett fel,de elvileg normális meg képeken nem tűnt csúnyának. Ezzel csak azt akarom mondani,hogy mindenkinek meg vannak az esélyei,és szerintem biztosan neked is van! Nem tudom mennyire vagy még visszahúzódó,de nyilván érdemes tenned majd a lépéseket,ne az legyen,hogy egyet lépsz,aztán meg majd ő irányítja a beszélgetést meg stb. Drukkolok!🙏
2020. nov. 17. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!