Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A tàvolsàg tènyleg ennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NG18 kérdése:

A tàvolsàg tènyleg ennyire szàmìt?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy gyerekkel aki kb 120 km re lakik tolem elkoltozott, nagyon joba lettunk , meg megbeszeltuk ha hazajon akkor elmegyunk meginni valamit hogy jobban megismerjuk egymast .. de ha en nem irok neki akkor o nem keres de amott meg "dràgàz" meg tok kedves es aranyos ... kicsit ugy erzem mintha nem erdekelnem .. azt tudni kell h mondta h a tavolsag a problema ...tudnatok segiteni? Mit mondjak vagy kerdezzek tole? Vagy csak hagyjam es en se irjak neki?
2019. márc. 7. 19:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem is nagy probléma a távolság.

Volt egy lány, akivel egy táborban találkoztam, 200km van közöttünk. És hat úgy döntöttünk, hogy irogatni, telefonálni, havonta 1szer találkozni (többször nem férne bele, tanulók, dolgozok, edzeni járok, stb:.)

2019. márc. 7. 19:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha probléma nekia távolság, akkor inkább hagyd.

Ha szeretne tőled valamit, azt úgyis közölné.

2019. márc. 7. 19:54
 3/4 anonim ***** válasza:

1.vagyok,lemaradt xdd

Szóval Nincs értelme. Nincs az egésznek értelme érintkezés, olelesek, csíkok nélkül.

És persze nem csak az, de a szex is fontos.

2019. márc. 7. 19:54
 4/4 A kérdező kommentje:
De az a helyzet hogy egy fel even even belul es is oda koltozneek , az egyetem miatt
2019. márc. 7. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!