Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha túl kedves vagyok egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha túl kedves vagyok egy fiúval, akkor lehet, hogy belém szeret?

Figyelt kérdés

Szóval van egy introvertált fiú az osztályban (most kezdtük a középsulit), aki leginkább csak egyedül szokott lenni, legtöbbször telefonozik. Most, hogy elkezdődött az online oktatás, mindent neten kapunk meg. De őt senki nem vette fel a Messengeres meg a Facebookos csoportokba év eleje óta. Engem meg ilyenkor tökre zavar, hogy senki nem veszi észre, csak én, és egyszerűen nem tudok nem segíteni. Így egyből intézkedtem, ráírtam, fel is vettem a csoportokba, stb. Már ezelőtt is volt, hogy amikor órán kérdezett valamit, de senki nem válaszolt neki, én mentem oda hozzá óra után, hogy megmondjam a választ (mert nem vagyok az a típus, aki órán bemondja a megoldásokat), mert óra végén sem ment oda senkihez, még a tanárhoz sem megkérdezni újra.

El is meséltem nagyjából ezt anyukámnak (mármint, hogy felvettem őt a csopikba), aki azt mondta, hogy vele az én koromban volt olyan, hogy sokat segített egy fiúnak, aki aztán teljesen belezúgott.

Akkor ez most nagyon félreérthető, hogy ennyit segítek? Mert én szimplán csak azért segítek neki, mert nagyon szimpi, mert tökre hasonlít rám viselkedésben, meg nagyon introvertált, és jó matekból is (általában az ilyen embereket kedvelem).

2020. nov. 11. 20:58
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#10 Jó kérdés.
2020. nov. 12. 16:43
 12/19 anonim ***** válasza:
A csúnyaság relatív. Akit X csúnyának lát, az Y szerint a legszebb lány a világon. Épp ezért lehet mindenkinek párja e világon.
2020. nov. 12. 18:19
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat hogy a külső egy idő után megszépül
2020. nov. 12. 20:11
 14/19 A kérdező kommentje:
#13 Ezt hogy érted?
2020. nov. 12. 20:46
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy akit szeretsz szépnek látsz. Van egy ilyen mondás is. En kifejezetten szeretem mert nagyon igaz, és hát tapasztalom is
2020. nov. 12. 20:51
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ja nem a 13as voltam hanem a 3as

Bocsi hogy lenyúltam a válaszod 13as xD

2020. nov. 12. 20:53
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem gond xd

De igen, én ezért nem tartok tőle például ha megismerek valakit a neten, és megfog a személyisége hogy mégsem fog tetszeni külsőre.

2020. nov. 12. 21:12
 18/19 A kérdező kommentje:
#17 De nyilván egy minimálisan kell, hogy tetsszen. Van, aki kinézetre egyszerűen nem az eseted. Ritka, de nálam is van ilyen. Ugyanúgy introvertált, tök kedves, meg minden, de egyszerűen annyira nem szimpatikus, és teljesen kizárt, hogy én valaha is közelebb kerüljek hozzá szimpla barátnál. (Itt most nem arról a srácról írok, akit a kérdésben is említettem.)
2020. nov. 12. 21:15
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Igazuk van amúgy, én is tapasztaltam már. Sőt, ami előtte azt gondoltam nekem taszító, az azóta ideál lett. Ilyen ez a sport :D
2020. nov. 13. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!