Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan beszéltétek meg a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéltétek meg a szerelmetekkel hogy jártok?

Figyelt kérdés

2020. nov. 11. 18:53
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Nem beszéltük meg. Kijelentette, hogy az övé vagyok😅.
2020. nov. 11. 19:15
 2/6 Sara&Jaeden ***** válasza:
90%

Nekem minden exem béna volt, szóval nincs jó tapasztalatom ebből. Nem vagyok romantikus alkat, de senkinek sem ajánlom, hogy igy jöjjön össze a barátjával.

srác: Akkor benne vagy?

én: Hát, ha rendesen megkérdezed.

srác: Mehet?

én: De mi?

srác: Tudod te!

én: Persze, hogy tudom.

srác: Szóval akkor benne vagy?

És inkább már nem húztam tovább, mert nem volt hozzá türelmem, de nekem olyan feelingje volt, mintha bankrabolni hivna xdd

2020. nov. 11. 19:55
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

Úgy kérdeztem meg, hogy nem-e próbáljuk meg és ő erre azt mondta, hogy de, próbáljuk

Megjegyzem már a 3.randi után úgy viselkedtünk mint akik együtt vannak, de nem szerettem volna elkapkodni,ez a 4-en volt, de közben együtt

Szilvesztereztünk de azt nem számolom bele

19f

2020. nov. 11. 20:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Elhívott randizni és a végén bevallotta hogy tetszem neki. Én is mondtam hogy tetszik nekem, erre annyira örült hogy kétszer meg is ölelt majd mivel ez egyben a búcsúzás is volt, otthagyott. Ennyire izgult :D

Egy hét múlva mikor megint suli lett, szünetben sétáltunk egyet, ott elmondta hogy hogyan tetszettem meg neki, majd megkérdeztem őt hogy akkor most együtt vagyunk-e és a válasza igen volt.

(Amúgy nem rég szakítottunk 9 hónap után, de ez mindig is szép emlék marad majd)

17/L

2020. nov. 11. 21:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

˘#4 ismerős a tini szerelem, csak fiú részről.

Nem vagyok nyálas alkat de mint ha valami nyálas filmbe lettem volna a főszereplő pali kb olyan élmény volt 16 évesen összejönni egy nagyon jóindulatú 19 éves gyönyörűszép értelmes csajjal.

Idén februárban szakítottunk, az okát nem mondom el mert kővel megdobáltok de a lényeg az hogy nagyon szép emlék.

2020. nov. 11. 22:50
 6/6 jarayjdt válasza:
Én a legjobb barátnőmtől tudtam meg h a fiú gyáva és nem fogja megkérdezni h leszek-e a barátnője, ezért én kezdeményeztem. Most nálam jelentkeztek problémák h zavar h én vok az úgymond domináns a kapcsolatban. Mindent nekem kell csinálni, és valszeg ezért fogok vele szakítani. Am remélem nem szokta ezt az oldalt nézni, mert elég sok helyen válaszoltam ezzel kapcsolatban és felakasztanám magam ha kiderülne h az összeset megnézte.
2020. nov. 18. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!