Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti normálisan viselkednétek a szerelmetekkel?
Most nem mindegy, hogy 14 éves vagy és tudatlan, vagy 18 éves és félénk.
15 évesen sorra halmoztam a hibákat ilyen téren és semmit sem tudtam elérni annyira "szerelmes voltam". Most meg alig mondom de tapad rám a csaj.
Légy önmagad, ha szereted nyilvánítsd ki de ne mondogasd és főképp ne igérgess hülyeségeket meg, hogy neked csak ő kell és neki te lennél a legjobb mert otthagy örökre és vicc tárgya leszel (exemnél közel másfél év után még mindig szégyen vagyok :D )
*Szóval, ha erre kér, viselkedj vele barátként, hogyha ő ezt várja el tőled; többet nem vár;
te meg ne várjál tőle szerelmet.
Legyetek akkor jóbarátok.
Ha úgy gondolja, hogy vágyik veled valami komolyabbra, majd ő lép. Elkezd neked udvarolgatni, de én a te helyedben pl ezesetben ilyesmire nem számitanék.
Mondjad meg neki őszintén ezt, hogy tényleg ezt érzed; és szeretnél vele többet találkozni ilyen módon/minőségben/formában.
Szóval ja, mondd el neki, hogy csak ilyen 'haverbarát' szeretne lenni. Én ezt tenném. Ez a legcélravezetőbb.
Szóval tehát igen, mondd el ezt neki. Úgy látom, ez fontos neked, hogy ő ezt tudja, akkor mondjad neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!