Ti hogy viselkednétek?
Sziasztok!
Meguntam a legjobb barátnőm viselkedését, egyszerűen úgy érzem megmérgezi az életem. Tipikus szurkálódó élősködő, aki másik kárának örül. Hétvégén elgondolkoztam a dolgon és arra jutottam, hogy ez így nem mehet tovább, meg kell szakítanom vele a kapcsolatot, csak a legminimálisabb szinten szabad azt tartani ( tehát ilyen köszönés meg időjárás stb.). Ti hogy viselkednétek ebben a helyzetben? Akár az egyik, akár a másik oldalról nézve.
Ma "kezdtem" a dolgot ( tarthat ezért bárki gyerekesnek, de próbáltam régebben elmondani neki, hogy nem tetszik amit csinál, de nem lett neki semmilyen hatása), reggel amikor jött suliba én másokkal beszélgettem, ő mellém ült, de nem foglalkoztam vele és így ment ez egész nap.
Azt mondják, a negatív emberekkel nem szabad foglalkozni, de ez azért nem olyan könnyen megy. 3 évig voltunk nagyon jóban, persze az elején még nem tudhattam, hogy milyen. Sajnos ennyi időbe telt ki ismernem.
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon sajnálom, hogy eddig fajult a dolog! :(
Nálam "szerencsére" csak annyi az egész, hogy egy kígyó a csaj.
Sajnos elkövettem már azt a hibát, hogy gyengének mutattam magam és valószínűleg az is voltam, szóval ezzel már nem lehet mit tenni. Most viszont szerintem kezdi érezni, hogy fordul a kocka.
Igazából negatív irányba változott miatta a személyiégem, ami addig fajult, hogy az ő negatív gondolata az én negatív gondolataim is lettek egyben, tehát együtt fikáztunk mindenkit, meg ilyenek. Nagyon nem vettem észre, hogy én is micsoda egy kis ... voltam/ lettem miatta.
Most megpróbálom visszaterelni a dolgokat a régi kerékvágásba és elkezdtem mindenkivel sokkal kedves ebben viselkedni. Remélem ez segít, egyre biztosan jó. Sokkal jobban érzem magam tőle! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!