Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek a baratok vagy a szerelmetek fontosabb?
Sokszor van az hogy “leszoljak” a szerrlmuket h o nem lesz mindig ott de a baratok igen
Persze baratsagok kozt is van orias kulonbseg de a azerelmeddel megis csak csaladod lesz es leeled az eleted.
Nem az a kerdesem hogy kit valasztanatok hanem h ki hogyan velekedik ezekrol a dolgokrol. Milyen esetben ki all elorrebb? Stb velemenyek?
A barátaim mindig velem vannak a barátnőm nem hiszem, hogy mindig velem lesz.
Családról, gyermekekről szó sem lehet, mindketten tanulunk és utána dolgozunk.
Továbbá nem szeretjük a gyermekeket.
Nincs rangsor. Fontos a szerelmem. Fura is lenne, ha nem lenne az. Ha nem lenne fontos, akkor nem is lennénk együtt.
Én nem 'istenítem' a barátokat. Bennük is csalódtam már nem egyszer. Rájuk se igaz, hogy mindig biztosan itt lesznek.
Szerintem mindkettő fontos, bár leginkább én is azt az elvet vallom, hogy a barátok az elsők.
Még kell találni az egyensúlyt. Nem hiszem, hogy egyik miatt el kéne dobni a másikat. Ha pedig erre kér a barátom, vagy barátnőm, akkor annak viszlát. Nem Ő dönti el, hogy én kivel vagyok együtt, vagy kivel barátkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!