Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy felejthetném már el végre?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejthetném már el végre?

Figyelt kérdés
Nem szeretném igazán részletezni a helyzetet, megpróbálok úgy fogalmazni, hogy körülbelül érthető legyen, valamint értelmes választ lehessen rá adni. Van egy fiú. Mint sejthető, ez a fiú kimondhatatlanul tetszik nekem, nem ismerem igazán, tudom, nem lehetek belé szerelmes, de ez több egyszerű fellángolásnál/vonzódásnál. Régen ő közeledett felém, én akkoriban távolságtartó voltam. Egy ideig nem találkoztunk, most egy iskolába járunk. Több, mint egy éve fogalmazódtak meg bennem az érzelmeim, mindent megtettem annak érdekében, hogy a közelébe kerülhessek. Köszöntem neki, írtam neki. Nem fogadta rosszul, egy ideig erős reményt keltett bennem, hogy sikerült a kapcsolat teremtés. Sajnos, bár nem voltak egyszerűek, rövidek a válaszai, ő mégsem írt magától nekem soha. Nem akartam zaklatni, még mindíg volt bennem remény, hogy egyszercsak írni fog, nem írt. Tavaly szinte megszokássá vált, hogy legalább köszönünk egymásnak, volt hogy ott ő kezdeményezett, de idén ez teljes mértékben el múlt én pedig túl bizonytalan vagyok ahhoz, hogy köszönjek. Tehát most egyáltalán nem bírok bármi féle kontaktust létesíteni. Tavaly is sokat sírdogáltam a történések (pontosabban a várt, de meg nem történt dolgok) miatt, de nem hagytam kihúnyni a reményt. Mostmár teljesen kétségbe vagyok esve, minden nap alig várom, hogy lássam, de ha látom a sírás kezd kerülgetni. Nem bírom tovább, el akarom felejteni ezt az egészet, de nem sikerül. Mostmár tényleg tovább akarok lépni, biztos vagyok benne, teljesen esélytelen már minden próbálkozásom. Nem elég elhatároznom, hogy nem gondolok rá többet, várni pedig az érzés elmúlására túl sokat vártam már, ki vagyok borulva, mert gyakorlatilag ugyan ott tartok, ahol az elején tartottam. Annyi külömbségel csupán, hogy a gondolata nem felvidít és ugrándozok tőle, mint egy szerelmes gerlice, hanem elszomorít és könnyeket idéz elő. Nem tudok koncentrálni, nem tudom mit tegyek. Előre is köszönöm a segítséget!
2020. nov. 11. 16:19
 1/5 A kérdező kommentje:

"Nem szeretném igazán részletezni a helyzetet"

Ennek ellenére mégis elég hosszúra sikeredett. Elnézést!

2020. nov. 11. 16:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez egy kamaszkori, plátói szerelem. Ami kezdetben vélt reménység volt, de a másik fél közömbössége miatt nem lett belőle semmi.

Viszont benned megrekedt és rögzült.

Mi is? Gyakorlatilag a semmi.

Nézd racionálisan.

Lépj túl ezen.

Értelmetlen.

Nem kell ezen töprengeni, hogy "hogyan".

Hát hogyan? Úgy, hogy nyitsz kifelé, jössz-mész,

ismerkedsz, barátkozol, beszélgetsz. Másokkal.

Ezt a kis "meg nem történt" epizódot meg tedd a többi közé.

Lesz még nem is egy az életedben.

2020. nov. 11. 16:25
 3/5 anonim ***** válasza:
2020. nov. 11. 16:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Igyekezz nem meglátni őt, ha eszedbe jut, kezdj valami foglalkozásba, ami leköti az agyad, beszéld be magadnak (győzd meg magad), hogy el akarod felejteni.
2020. nov. 11. 18:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Hasznos tanácsokat kaptam! :)
2020. nov. 11. 19:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!