Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő most rám várt?🤨
Nos... Leültem odafele menet a buszon egy csaj mellé, akibe bele vagyok zúgva. Ezt ő pontosan jól tudja. Visszafele érdekes módon hosszú idő után újra azzal a busszal jött, amit én szoktam igénybe venni. Ez furcsa. Tehát ő ott ült rajta, de mobilozott. Szerintem nem vett észre. Ez nem a megszokott felszállóhelyem volt. Mindig kívül szokott ülni, de most belül ült és a táskáját tette kívülre. Mikor a busz odaért a korábban jól megszokott felszállóhelyemre, a csaj úgy bámult és keresett valamit a szemével... konkrétan akkor, amikor a busz megállt annál a buszmegállónál. Rendesen nézelődött/keresett valakit. Amikor rájött, hogy nincs találat, akkor megfogta a táskáját és megszokott módon áthuppant a külső ülésre.
Most ezt nem értem. Véletlen lenne? Vagy azt hitte, hogy máshol szállok fel? Egyáltalán rám várt?? Mert ha igen, akkor 😊! De akkor se értem... higgyem el, hogy igazam van? Szerintetek? Mert ez a logikus magyarázat és ebben biztos is vagyok!! Hiszen minden emellett a teóriám mellett szól! Tudom hülyeség ezen agyalnom... ki tudom deríteni! De ti mit gondoltok?

1/2 Fogalmam sincs... nem tudom.
2/2 igazad van!
De nem szeretném összetöretni a szívem! Sok időbe telt amíg helyrejöttem! Nem szeretnék csalódni! Ezért is kérdezem meg itt a lehető leggyorsabban, hogy vajon nyugodtan higgyem el, hogy rám várt és örülnöm kéne ennek? Hiszen pont ma, amikor leültem mellé, ő pont aznap vált buszt, stb-stb?? Pont nincs ott az, akit keresett? A logikus az, hogy rám várt.

Miért nem léptél felé, ha tudja hogy bejön neked?
Jelölj be facebookon, ha visszaigazolja, az már jó jel...
Most ne térjünk el a tárgytól!
4/6 Ez az egyetlen megoldás!
5/6 Miért is csalódnék?!
6/6 Mert időre volt szükségem! Hagyom a Facebook-messenger dolgot, ott már eleget beszéltem vele.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!