Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány, vagy 20 percen keresztül szemezget velem, akkor megszólítsam?
Utazok ma villamoson, megyek egy helyre, és már mikor felszáltam, felszált velem egy kékhajú lány is, aki nagyon tetszett már első látásra is nekem. Ő is látott, nézett engem.
Leülök, ő oda állt velem átlósan szembe, és eleinte csak néha, aztán erősen folyamatosan is egymás szemébe néztünk. Ő viszonylag pont az esetem volt. De vagy 15 percen kereszül utaztunk így, és szinte végig kerestük egymás tekintetét, szemeztünk, főleg ő, én nekem meg, mikor nagyon mélyen a szemembe nézett, hosszú percen át, így én is, de úgy dobogott a szívem, olyan melegség öntötte el a szívem, mint ha 2X megmásztam volna az Eiffel tornyot! 😀😅 de nagyon jó volt!
Szóval így meg kellett volna szólítanom, vagy "oda kellett volna mennem hozzá"? Bár mikor szállt le, kecses mozdulatokkal tette, pózolt meg minden..🙂 így ő direkt közelített. Én meg igazából "erősen" keresem a párom manapság, és ő pont jó lett volna nekem!
Szóval meg kellett volna szólítanom? Az lett volna a legjobb döntés mindkettőnknek?
Háát iggen...🙂 de olyan jó, formás lába, feneke volt...🤩, és olyan szép szeme, arca...(csak sajnos maszkban..) de nagyon ott volt! Hát találkozni bárkivel is 1-nél többször budapest tömegközlekedésein?😀🤣🤣Szerintem lehetetlen...sosem de nem láttam még olyant! 😀😄🤣
Ezért sem lett volna olyan nagy baj ha megszólítom, úgy sem történt volna semmi... max jó esetben kontaktcsere, aztán találkozunk, összejövünk, feleségülveszem, születnek gyermekeink, és boldogan élünk..! 😀😅😆🤣🤣
Na ezt az opciót kellett volna választani..!
Igen, ilyenkor mondják azt, hogy az ember csak azt bánja meg, amit NEM TETT meg...🙂🙃😝 Fu@k!
De ez az, hogy ilyen havonta 2X van velem!!! És sosem tudom konkrétan mivel nyissak felé!
(Ebben minden eset megeggyezik!😀😆)
Van valakinek valami jó tanácsa következő hasonló szituációban, mit mondjak ha mégiscsak odalépek a lány elé? (Életem párja elé!?)
Bármi szöveg jó lenne, mert semmi nem jut eszembe ilyenkor... csak ilyen abszolút "egyszerű" dolgok...
7# ilyenkor add oda a névjegykártyádat, vagy a "szülinapi meghívókat" mindháromnak, sorban! 😀😅🤣🤣
(Amúgy szerintem is csak húznak/kínoznak minket ezek a mai csajok, mert ez a heppjük!😀😆🤣🤣)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!