Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Van egy lány, akivel 4 éve együtt vagyok. 2 hónapja szakítottunk, de egyszerűen vissza akarom szerezni. Nagyon elszomorít, hogy már van valakije, viszont szoktunk beszélni telefonon.
Figyelt kérdés
És amiket mondtam neki, elsírta magát, és teljesen éreztem, hogy a szíve mélyén akarja ezt az egészet. Távkapcsolatban éltünk, 300km-re voltunk egymástól. Megcsalni egymást soha nem csaltuk meg. Szeretnék elmenni kocsival, és meglepetésszerűen találkozni vele. Persze ismerős által ezt előre lebeszélve. Szerintetek mit tegyek, hogy visszaszerezzem! Fontos, hogy ez nem az a tipikus első szerelmi kapcsolat. Csak építő jellegűeket kérek! Jövőre költöztem volna abba a városba, albérletbe.2020. nov. 1. 23:49
11/12 A kérdező kommentje:
Ráadásul sírt azon, amiket mondtam neki. Haragszik rám azt mondta, mert miért ilyenkor mondom azokat.
2020. nov. 2. 16:15
12/12 anonim válasza:
Nem jó. Nekem is volt egy mindenben elsok egymasnak. Csak feltek mindketten, hogy nem talaltok meg egy ugyanilyen embert... ugyanezek voltak bennem is anno, meg a baratomban is. Mi is ennyi evig voltunk egyutt, majd kulon egy kicsit. Nalunk nem ez volt az ok. De tudom most hihetetlen elhinni, de még annyi minden var ratok. Engedd el. Lesz mas. En anno nagyon orultem mikkr masodjara is osszejottunk es egy év utan vege lett, mert annyi minden tortent utana, annyi emberrel talalkoztam, ismertem meg, hogy rajottem engem nagyon mas szemelyisegu emberek vonzanak, keg én is nottem fel, nyilvan mas lettem. Kellenek nekunj az uj ingerek, a valtozas. Hidd el, jobb lesz valaki massal, nyiss masok fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!