Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért vanak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért vanak mindig rossz almom?

Figyelt kérdés

Mostanában nem is rossz hanem fura...egy lányról szól akibe nagyon szerelmes voltam de elrontottam azt az érzést keltetem benne h én nem is voltam bele szerelmes hanem csak szatszadoztam vele csak kihasználtam...es mikor rá jöttem h mindent én rontottam el akor nagyon rossz érzésem lett azért mert h bántottam egy olyan embert akibe nagyon szerelmes voltam szóval a rossz almok ezért lehetnek az almaim ban ő nem szerepelt legalabis nem mindig de valahogy úgy éreztem h ő róla szólt minden 🥺🥺

Ti mit gondoltok ???

2020. okt. 31. 17:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ez egy lezáratlan ügy benned.
2020. okt. 31. 17:42
 2/14 anonim ***** válasza:
Kérj tőle bocsánatot.
2020. okt. 31. 17:51
 3/14 anonim ***** válasza:

Sztem sem zártad le ezt még magadban. Kérj a lánytól bocsánatot és reménykedj h megbocsát mert ha igen akkor a lelkednek is könnyebb lesz!

Sok sikert!😊

2020. okt. 31. 17:55
 4/14 A kérdező kommentje:
Igeen de ez nagyon nehéz lenne
2020. okt. 31. 17:58
 5/14 anonim ***** válasza:
Miért is? Ha elmondod neki őszintén h mi zajlott le benned biztosan megfogja érteni.😊
2020. okt. 31. 18:06
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem hinnem nagyon rossz dolgot csinaltam
2020. okt. 31. 18:15
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Mit csináltál ha szabad megkérdezném? 😊 Hátha tudok segíteni
2020. okt. 31. 18:23
 8/14 A kérdező kommentje:
Ezt csak privátba ba írom, mert ha ezt velem csinálna valaki és lány lennék ak tuti tokon rúgnám!
2020. okt. 31. 18:33
 9/14 anonim ***** válasza:
Írhatod!😊
2020. okt. 31. 19:06
 10/14 anonim ***** válasza:
Leírhatod nekem is:)(
2020. nov. 1. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!