Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor szokták kiírni emberek egy képhez, hogy #couplegoals?
Figyelt kérdés
Sokszor látom, de nekem ez elég furcsa, mert azt pl. hogy 'goals' általában arra mondják, ha valakik pl. nagyon jól néznek ki egy jó képen.
Viszont sok pár kiírja egy-egy saját(!) kép alá, hogy #couplegoals, és ezt nem tudom mire vélni! Ez nem beképzeltség? Vagy félreértem a dolgot?
2020. okt. 28. 23:13
1/3 anonim válasza:
A couplegoals olyan célok amiket a pároddal teljesítesz. Ez lehet bármi. Akár elmentek moziba és akkor kirakod, hogy #couplegoals. Tulajdonképpen bármi lehet ez. Akár az is ha együtt vannak 1 éve vagy ilyenek 😊
2/3 October15 válasza:
Goal=cél. Innentől már gondolom össze rakod.
Amúgy az ilyen esetekre ökölszabály: Ha valaki bármilyen kép mellé irónia nélkül #-et ír annak nincs mire beképzeltnek lennie. :D Külön alfaja az amikor annyi #-et használ, hogy B+ ennyi erővel egy mondatot is leírhatott volna. Az igazán "profik" [szégyentelen posztmodern vergődés] az amikor effektíve leírj a mondatot csak #-ekkel. :D
3/3 anonim válasza:
Abban a helyzetben használják mikor 90 alatt van az iq juk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!