Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki?
Figyelt kérdés
Már egy éve tetszik a legjobb fiú barátom, de nem tudom hogy mondjam el neki. Párszor bevallotta nekem hogy tetszem neki de akkor nem ő jött be nekem. Mostanába sokat ölelget, eddig sosem ölelt meg. Nem tudom hogy mondhatnám meg neki hogy tetszik nekem....2020. okt. 28. 20:30
1/3 A kérdező kommentje:
Fontos tudni: Sokszor hív el engem aa haverjaival sétálni,hülyéskedni. 8 éve ismerem ami nem kevés idő szerintem. úgy szeretném megmondani neki hogy utána járjunk is de ha esetleg visszautasít tudjam azt mondani hogy csak vicceltem.
2020. okt. 28. 20:38
2/3 anonim válasza:
Elhívod egy nyugis helyre és őszintén bevallod az érzéseidet. Ha viszonozza akkor örülsz, ha nem akkor meg elfogadod.(bár a leírtak alapján valszeg viszonozni fogja)
3/3 October15 válasza:
Ohh néha úgy szeretném ha a kérdezők látnák milyen arckifejezést vágok miközben olvasom a kérdésüket... :D Tudod mi az a szekunder szégyenérzet? " de ha esetleg visszautasít tudjam azt mondani hogy csak vicceltem" A Magyar nyelv értelmező szótárának következő kiadásában konkrétan ez a sorod fog szerepelni mellette...
Isten óvja a csávót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!