Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjam el neki? 16/F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki? 16/F

Figyelt kérdés

Szóval, van egy lány, aki osztálytársam. Bejövünk egymásnak, egyik barátom mondta el nekem, aki ugye az ő legjobb fiú barátja. Úgy érzem, hogy nagyon szerelmes vagyok, belé estem mint vak ló a gödörbe. Tegnap el is hívtam csütörtökre, és akkor akarom kiönteni neki a szívemet, hogy hogy érzek iránta, annyi mindent el akarok neki mondani, csak semmi ötletem sincs hogy hogyan kéne:/

(Eddig 2 barátnőm volt, egy 2 hónapos és egy fél éves kapcsolat)

Szerintetek mit tegyek?

2020. okt. 21. 07:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Legyél őszinte, és ennyi.
2020. okt. 21. 07:29
 2/11 anonim ***** válasza:
81%

Talán ami beválhat, hogy összehívsz 4-5 embert, majd megbeszéled velük hamarabb tapsoljanak le, mint az meg volt beszélve. A lánnyal maradsz, elmondod neki és kész.

Lehet egy baromira nagy hülyeség, de ez biztos pont, nem kettesben hívod el, hanem a végére maradtok ketten, nem fog zavarni senki és elmondasz mindent amit akarsz.

Másodszor nem tudom milyen gyakran csináltok együtt bármit, elmentek ide-oda, de én nem önteném ki a szívemet ha csak egy szimpla osztálytárs, hanem akkor amikor komolyabban megismerném.

Nem hiába mondják, hogy a legtöbb barátságból szerelem lesz..

2020. okt. 21. 09:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én kicsit érdekesen csináltam annó, elég erősen alkohol befolyása alatt voltam egy szülinapot, tudtam, hogy jön, hát osztálytárs és évek óta nagyon jóba voltunk, én bulikon ami 2 hónappal előb volt azon össze is bújtunk, aztán amikor már a világomról nem tudtam akkor mondtam, hogy én nagyon kedvelem stb. majd megcsókoltam, nem ellenkezett és tök jó volt, utána "barátnője" keverte a sz@rt,ezért a randi egy kicsit várt, talán 1 hetet, utána jött mégegy, azon csók is volt, aztán még kettő és össze is jöttünk:D

Azért meséltem el, hogy hátha tud segíteni

Azt hozzá kell tennem, hogy itt már mindketten 18 évesek voltunk és csak másfél év volt vissza a suliból

Valamint az előtte lévő nyarakat gyakorlatilag együtt töltöttük(egy társaságon belül), aludtunk már előtte együtt(szintén egy szülinap, de ez a randikat megelőzte 1-másfél évvel), továbbá általánosban is egy osztályba jártunk

Ezzel arra akarok kilyukadni, hogy csak akkor csinálj bármit is ha biztos vagy benne és van megerősítés, az már jó jel, hogy találkozik veled, de az első randin ne legyen csók, az megijesztheti, szigorúan a másodikon kell, ennek egyszerű a magyarázata, mert akkor már érdeklődik irántad

2020. okt. 21. 15:25
 4/11 A kérdező kommentje:
Igazából már egy ideje ismerjük egymást, látom és tudom hogy vevő lenne a dologra, úgy vélem hogy egy alap szintén megismertem, sajnos nem tudok már várni vele, mert iszonyúan szeretem már ezt a lányt!:(
2020. okt. 21. 15:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Légy őszinte vele!
2020. okt. 21. 20:41
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is légy őszinte vele szépen finoman mond el neki mit érzel.
2020. okt. 22. 11:10
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget!!

Azóta már össze is jöttünk!:))

2020. nov. 3. 19:56
 8/11 anonim ***** válasza:

Gratulálok:D

Velem meg azóta szakított:D

Ha kell tanács, hogy mit ne csinálj akkor szívesen segítek!

#3-as voltam

2020. nov. 3. 20:02
 9/11 A kérdező kommentje:
És azóta már szakítottunk is:((
2020. dec. 8. 11:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Oh sajnálom, hogyhogy szakítottatok?
2020. dec. 8. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!