Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki?
nem nagymeno "Nagy O" inkabb?
miert nem ismerkedtek megjobban?
Hát ennyiből semmi biztosat nem lehet kijelenteni. Én azt gondolom, hogy ha tetszenél neki akkor vagy lépett volna már vagy hozzád se merne szólni vagy veled bárhogyan érintkezni. Szerintem félreértelmezed ezeket a jeleket.
Mellesleg nem tudom mit takar a "nagymenő" de nekem valami nagyon rosszat sugall, valamiféle kisebbségi komplexust. Én elfelejteném.
Adom 4-es szavait. Az ilyen kis cuki gesztusokra mint a "segíts légyszi begombolni a mandzsettám" meg "ideadnád a házit" simán rá lehet pirulni, de a fiúk NEM szokták olyan komolyan venni ezeket mint a lányok és sokszor észre se veszik ezekkel mennyire belenyúlnak egy lány személyes szférájába. Persze, izgalmas, de nem biztos hogy jelent bármit is.
A fiúk mind olyan furák :D 18/L
Nem azért tetszik mert nagymenő hanem mert kedves és figyelmes
6 os hány éves vagy?
Ha ő a nagymenő nem éri meg vele foglalkozni.
Keres nyugis fiúkat azok normálisak és nem törik össze a szíved.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!