Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerüljek közelebb az egyik fiú osztálytársamhoz?
Figyelt kérdés
Most kezdtem a középiskolát, szóval még valószínűleg 5 évig osztálytársak leszünk. Teljesen beleszerettem. Egyszer beszélgettünk egy picit Messengeren, akkor is én írtam rá. Élőben nem igazán beszélgetünk. Rá se merek nézni, egyszerűen nem tudom, hogy mit kéne csinálnom.2020. okt. 20. 13:31
1/6 anonim 

válasza:

Szerintem csak a külsőjébe szerettél bele,az pedig nem elég egy igazi kapcsolathoz...
Szerintem először ismerd meg :)
2/6 A kérdező kommentje:
Nem a külsőjébe, nem az a tipikus szépfiú.
2020. okt. 20. 19:26
3/6 anonim 

válasza:

Várj egy kicsit, hátha valahogy egymás mellé keveredtek. Mennyire vagytok egy társaságban?
4/6 A kérdező kommentje:
Hát szinte semennyire:/
2020. okt. 21. 20:09
5/6 anonim 

válasza:

Akkor ennyi idő alatt gondolom inkább az érdeklődése/ gondolkodása ami megfogott, mert mondtad hogy nem szépfiú.
Keress ürügyeket, pl: közös sorozatok, zene, játékok vagy sulis téma.
Kérdezd meg hogy ment neki egy dolgozat vagy kérdezd háziról stb.
Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!