Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mással is történt már ilyen,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással is történt már ilyen, vagy csak én vagyok ekkora b@lfasz? Ezt meg tudná nekem magyarázni valaki?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy kb egy hete elkezdtem irogatni egy csajjal instán, minden tök jó volt, megbeszéltünk egy talit egyik délutánra, csak egy baj volt: nem jött el. Nem igazán értem mi történt, egy órával a megbeszélt időpont előtt még azt is írta, hogy most indul. Ja és azóta instán már letiltott. Mit ronthattam el? Előre is köszönök minden választ. (bocsi, ha hosszú lett)

16/F

2020. okt. 16. 11:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
akkor írd azt, hogy tényleg nem akartál semmi rosszat, és hogy írjon, ha majd úgy érzi, hogy talákozna veled (estleg írj időpontot is, amikor jó neked)
2020. okt. 18. 15:04
 12/17 anonim ***** válasza:

Ha letiltott csinálj egy új fiókot és írj rá annyit, hogy:

Hiába tiltasz le én meg foglak találni ....

Aztán hagyd is ott azt a fiókot XD

Csak egy kis szívatás ha már ilyen pofátlanul megszívatott.

Gondolom vártál is rá eleget ha már írta, hogy úton van.

Az is lehet, hogy elment de hamar észrevett és nem jöttél be neki annyira mint a képeken. Bár ez irtó szánalmas dolog lenne tőle.

2020. okt. 18. 16:56
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem a te hibád, végig hülyített
2020. okt. 18. 19:18
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Előfordul, hogy így szórakoznak. Velem is tolták a hülyeséget hasonlóan, én anno ráírtam egy csajra, hogy szóljon a barátnőjének, mert anno beszéltem vele, és csak bnőjén keresztül tudtam volna vele felvenni a kapcsolatot. Erre mondta, hogy persze, szól neki, és semmi. Írtam, hogy akkor most mi van, erre letiltott.

Elég szánalmas, gyerekes és beteges viselkedés. Tanuljuk már meg, hogy akkor vagy mondja meg, hogy bocsi, de nem érdekel, vagy ha belemegy, akkor tényleg menjen el. Ha kerekperec leráz, akkor te is le tudnád zárni és továbblépni, de így milyen szánalmas már.

Velem is egyfolytában ez van, minden hülyeségbe belemennek, eljátsszák, hogy érdekli őket. De nem úgy, hogy "hát, nem is tudom, meglátjuk", hanem tényleg határozottan, mintha benne lennének. Aztán mikor sor kerülne az egészre, akkor jön a süket duma meg az eltűnések.

#huszonegyedikszázad

2020. okt. 19. 15:12
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbben képtelenek szembenézni sajátmagukkal, az érzéseikkel, a hibáikkal, és inkább a gyávaságot választják.
2020. nov. 5. 00:53
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem rontottál el. Az, hogy pár lánnyal nem folytatódott, az ne jelentsen semmit. Jöjjenek a többiek, amíg kölcsönösen egymásra találtok.

Mivel ő letiltott - felejtsd el!

2020. nov. 6. 15:50
 17/17 anonim ***** válasza:
70%
Fel a fejjel, én is csináltam már ilyet, csupán heccből. Sajnos egyre több az ilyen. Nem benned van a hiba, a válaszaidból azt vettem le hogy te korrekt voltál. (utána lehet kamuinstáról vírust küldeni neki,tapasztalat, segít az önérzeteden)
2020. nov. 6. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!