Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással is történt már ilyen, vagy csak én vagyok ekkora b@lfasz? Ezt meg tudná nekem magyarázni valaki?
A helyzet az, hogy kb egy hete elkezdtem irogatni egy csajjal instán, minden tök jó volt, megbeszéltünk egy talit egyik délutánra, csak egy baj volt: nem jött el. Nem igazán értem mi történt, egy órával a megbeszélt időpont előtt még azt is írta, hogy most indul. Ja és azóta instán már letiltott. Mit ronthattam el? Előre is köszönök minden választ. (bocsi, ha hosszú lett)
16/F
Mindent [is] vagy semmit [sem]. :D
Ennyiből kb bármiféle következtetést le lehetne vonni.
De igazából nem is érdekes vagy fontos.
Ha már mindenképpen kattogni akarsz valamin akkor javasolnám ennek témájául azt, hogy miért kapásból a te oldaladon keresed a hibát egy ilyen szituációban? Mármint az egészséges önkritika jó dolog de mondjuk egy ilyen helyzetben azért az emberek 99%-a előbb gondolna arra, hogy na mégis miért volt jó a csajnak ezt eljátszani mint arra, hogy ő mit cseszett el.
De mint mondtam kb bármi lehet attól kezdve, hogy csináltál valamit azon át, hogy szimplán szórakozott és nem is állt szándékában elmenni, mondjuk egészen addig, hogy így a megállótól 5 percre beparázott és inkább haza ment. :D
Szerintem Te nem rontottál el semmit.Fura a csaj de lehet akármilyen oka is a dolognak.Lehet hülyített vagy megijedt.Ezt sajnos nem fogjuk tudni megmondani.
Amúgy egyáltalán nem lett hosszú szóval semmi baj.
Köszi mindenkinek.
Lehet egyébként hogy megijedt mert miközben beszélgettünk végig arról beszélt hogy nem megerőszakolni akarom-e, ezért kérdeztem hogy én mit rontottam el, mert szerintem semmi olyasmit nem írtam.
Egyébként azért magamban kerestem a hibát, mert jellemző rám, hogy elszúrom a dolgokat. Valamit tutira mindig elrontok, mert lassan 17 leszek és még sohasem volt barátnőm pedig már mondjuk 4-5 csajnál is próbálkoztam:(
(Örülök ha jönnek még válaszok)
Semmit nem rontottál el. Manapság csak egy darabig vagy érdekes. Őrülj neki, hogy így alakult.
Majd jön egy normális is, csak légy türelmes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!