Valaki megbírná ezt a "sebet" vagy micsodát magyarázni, hogy mi történt?
Figyelt kérdés
2018. aug. 31. 00:03
1/7 A kérdező kommentje:
Kozmetikusnál voltam, hogy kigyantázza a szemöldökömet. Szokásosan történt minden, ez oké. Rá kb. 3 órára elmentem szoláriumba, és utána nagyon piros volt a szemöldököm alatt. Nem közvetlen alatta, ha nem mondjuk egy fél centire.
Bekentem bepantehennel, és hagytam. Most így estére, még mindig piros, talán pirosabb és eléggé kellemetlen érzés ha hozzá érek. Ilyen csípő, és olyan érzés mintha megégett volna, vagy nem tudom. Mit kéne vele csinálnom? Hagyjam egyszerűen?
2018. aug. 31. 00:06
2/7 A kérdező kommentje:
Vagy valaki bír esetleg mondani valamit, hogy mit kenjek rá, vagy mit csináljak?
2018. aug. 31. 00:06
3/7 anonim válasza:
Ez a szoli miatt van, ott a legvékonyabb a bőr a szemhéjad fölött. Szerintem kicsit többre mentél mint kellett volna.
Nekem Panthenol kenőcsöm van itthon az jó leégésre és használ is vagy Nivea krém.
4/7 anonim válasza:
Valószínűleg csak leégés, de nézzük a tényeket, lehet bőrrák is. Szolárium után ne csodálkozz
5/7 anonim válasza:
Gyantázás utàn nem szabad szolariumba menni. A gyantázás során mikro sebek is keletkezhetnek, ha erre még rászolizol jó hogy érzékenyen reagàl a bőröd. Be is pigmentálódhat a terület.
6/7 anonim válasza:
Gyanta után sem tűző nap, sem szoli nem ajánlott.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. (:
Az utolsó előttire nem is reagálnék inkább. ;)
2018. aug. 31. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!