Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a 16 éves fiúk mennyire értik az utalásokat?
Figyelt kérdés
Már két éve tetszik az egyik osztálytársam. Próbálok nyomatékos jeleket adni, de sosem veszi észre. Egyszer például fél percen keresztül szemeztünk.
16/L
2020. okt. 15. 16:36
1/13 anonim válasza:
Attól függ hogy milyen 16 éves fiúról beszélünk:)
Van olyan,aki ilyen idősen egy bunkó kisfiú, de ennek van ellentéte is...
2/13 anonim válasza:
Szerintem még 2-3 évig próbálj meg vele szemezni, hátha megint fél percig sikerül. Most komolyan, 2 éve nem vagy képes elé állni a témával? Benned van a hiba, nem benne.
3/13 anonim válasza:
A legtöbb felnőtt férfi sem érti az utalásokat. Állj a sarkadra és rohand le. Mármint képletesen.
4/13 A kérdező kommentje:
Pedig tényleg nyomatékos vagyok. Egyszer elhívtam kávézni és két órát beszélgettünk. Még sétálni is elmentünk utána.
2020. okt. 15. 17:10
5/13 anonim válasza:
Ne utalgass, mondd a szemébe. Akkor biztos kapsz egy egyértelmű igent vagy nemet (ha húzza az időt, az nem).
7/13 anonim válasza:
2 éve szemezel vele, elhívtad kávézni is, de "nem veszi a jeleket"? Nem, Csillagom. Inkább te nem veszed, hogy nem kellesz neki. Repülj rá másra
8/13 A kérdező kommentje:
Akkor miért jött el velem?
2020. okt. 15. 17:34
9/13 anonim válasza:
Szerintem érti csak nem érdekled.
10/13 anonim válasza:
Azért jött el veled, hogy ne bántson meg. A mai emberek képmutatóak, és hiányzik belőlük az őszinteség és hogy valóban eltudjak mondani mit éreznek a másikkal kapcsolatban. Sok ember csak színészkedik a másiknak, és nem mondja el a nyíltan a dolgokat. Ez a srác is jellemtelen, csak illedelmességből elment veled egyet kávézni és ennyi. Úgy kellett volna, mondani, "elmegyek veled kávézni, de csak barátilag és ne gondolj bele többet. Így is jó neked?" Ez lett volna a normális a helyében.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!