Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez úgye csak egy fellángolás?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez úgye csak egy fellángolás?

Figyelt kérdés

19.éves vagyok. 14 évesen neten össze barátkoztam egy fiúval, aki akkor 10.éves volt. (Így van közöttünk majdnem 4 év.) Pár hónapig sehogy nem tekintettem rá, aztán el kezdtem valamit érezni.. Ami már ott furcsa hogy csak neten ismertem.Viszont azóta eltelt egy kis idő. Ez így ment 2 évig majdnem, hogy csak ő volt a szemem előtt, de nagyon durván. Még az ő sulijába is átakartam iratkozni általánosban, de a szüleim nem engedték, mivel nagyon messze volt az a suli, és még csak nem is a mi megyénkbe.

Viszont utána már így kezdett elhalványulni, mert nekem is lett kapcsolatom, stb. Jelenleg másfél éve együtt vagyok barátommal, és mostanában megint túl sokat gondolok arra a fiúra. És nem értem már magam tényleg.. Pedig szeretem barátomat nagyon! Szóval ezt kérlek ne is írjátok, hogy nem szeretem. Szeretem, mert nem tudnám nélküle már elképzelni, és ha nem látom 1. napig már mninden bajom van. Csak ezt nem értem, hogy hogyan tudok kötődni ennyire egy olyan emberhez, akit még csak személyesen nem is ismerek, és fiatalabb is nálam. Kezdek beleőrülni ebbe..

2020. okt. 12. 19:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát pedig annyira nem lehet belé szerelmes, ha más fiúkról ábrándozol. Maximum függesz tőle, ha azt írod, hogy megőrülsz, ha 1 napig nem beszéltek, ez függőség nem szerelem :D remélem élni azért hagyod, és van magánélete.

Ha te már 19 éves felnőtt nő vagy, miért nem látogatod meg a kisfiút a másik megyében és isztok meg egy üdítőt+ beszélgettek. Lehet rájössz, hogy semmit nem is érzel és ez csak egy elképzelt alak volt a fejedben már x éve, de ha mégis full oda leszel, jusson eszedbe, hogy kiskorú!

2020. okt. 12. 23:35
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én ennyiből azt tudom elképzelni, hogy azért van még mindig a fejedben, azért "kötődsz" hozzá, mert olyan korszakodban lépett az életedbe, ami meghatározó.

Lehet ő volt az első fiú, akinek jobban megnyíltál lelkileg, akinek el mertél olyanokat mondani, amit esetleg más fiúknak nem. Vagy pont fordítva, hogy ő volt neked az első fiú, aki valamilyen szinten jobban megnyílt, egy másik oldalt mutatott, mint a környezetedben lévők.

Mivel nem ismerlek, ezért csak tippelni tudok.

Meg, ahogy írtad is, annó elkezdtél érezni valamit iránta, volt egy fellángolásod, rajongásod iránta és úgymond az annyiba maradt. Nem találkoztatok (gondolom) és így nem tudtad teljesen "lezárni" ezeket magadban, mert lehet hogy még hajt a kíváncsiság, hogy ő milyen lenne élőben, hogy néz ki most, stb... És lehet ezek miatt jutott eszedbe most, mert te most mással vagy ott, ahol fiatal fejjel vele akartál tartani.

Remélem valamennyit tudtam segíteni 😊

2020. okt. 13. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!