Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem rég össze ismerkedtem egy lánnyal,de úgy érzem szerelmes lettem belé soha nem voltam még szerelmes csak fellángolásaim voltak,de érzem,hogy ez más.Hogy tudnám finoman a tudtára adni hogy tetszik? Én 20 vagyok ő 18
Figyelt kérdés
2020. aug. 9. 10:51
1/4 anonim válasza:
Szerintem hívd el randira, kedveskedj neki, és aztán mond el, hogy szerelmes vagy belé.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát igen az lenne a legegyszerűbb csak az a baj hogy nem volt még barátnőm soha így egy kicsit félek a lányokról.
2020. aug. 10. 06:05
3/4 anonim válasza:
1-es vagyok.
Nyugi, nem kell félned. Ha visszautasít, nem vesztesz semmit, csak előbb rájössz, hogy ő nem érez irántad semmit, és így előbb rátalálhatsz arra, akivel kölcsönös a dolog. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben köszi hogy segítettél. :)
2020. aug. 10. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!