Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szeretem, de csak amikor ugy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem, de csak amikor ugy erzem nem az enyem?

Figyelt kérdés

Lehetseges hogy igy mukodik az agyam? Akkor kell a lany amig nem az enyem, amint ideadna magat eldobom magamtol. Ez sokszor megtortent. Es nem konnyen kaphato csajszikrol van szo: jelenleg randizom egy lannyal, akivel 8 honapon at chatelgettunk kb. mig el nem jott a talalkozas, de majus ota szeret szerintem. Mindennap osszeveszunk sajnos, szeretem nagyon ezt a lanyt. De szoges ellentetek vagyunk, es odavagyok erte amig ugy erzem nem kellek neki, miutan rajovok hogy de, kellek akkor picit elmegy a kedvem.

Kozben van egy masik lany aki regebben szerelmes volt belem, de o vele is ez volt. :/ Miutan lett palija sokkal jobban elvoltunk es megint elotortek az erzesei, de ekkor ugy ereztem nekem is, de megsem. Azota szakitottak a sraccal es most felevre ra megint osszejott egy fiuval, de ha kimegyunk beszelgetni haveri korbe mindig velem foglalkozik, hogy szeretem -e stb., bokod, beszelgetni akar mindig. Tobbet beszelek vele mint a baratja. :/ Felek szegeny megint szakitani fog a fiuval. Otletek hogy ez mi? Bocsi osszeszedetlen lett. Lehetoleg mindket reszletre valaszoljatok, koszi. 17/F

2020. okt. 7. 23:25
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek vagy még. Nem tudod mit akarsz, nem vagy szerelmes ez 100%. Majd eljön az az idő is. Ne bolondítsd és játszadozz más érzéseivel, és ne csodálkozz, ha nem fognak megbízni benned egy idő után.
2020. okt. 8. 01:47
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előzővel. Lehet csak a kalandot látod egy lánynál, addig izgalmas, amíg nem kezd el ő is közeledni. Egyelőre ne legyen szerintem kapcsolatod. Hogy mért van ez, és hogy tudsz ezen javítani, azt esetleg kérdezd meg egy iskolapszichológustól.
2020. okt. 9. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!