Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem hogy 2 embert szeretek, mit csináljak?
Ne haragudj a durva kommentért, de számomra az ilyen emberek a legvisszataszítóbbak, ennek ellenére megpróbálok normális választ adni.
Amit te csináltál konkrét felér egy megcsalással.. Nem tudom, hogy a legjobb barátnőd mit szólt a vallomásodhoz, hogy ő hogy érez de én mindenesetre azt tanácsolom hogy szakíts a csajoddal, a bff-d érzelmei ellenére.
Ugyanis. Ha egy kicsit is tiszteletben tartod a barátnőd és az érzéseit, akkor tudod hogy neki most mennyire szar lehet csak szenved, és kevésbé jónak érzi magát, ami a legtöbb nőnél a leggyakoribb probléma. Ezután az önbizalmi szintje a béka segge alá süllyed, sőt a te "szeretlek"-ed sem lesz felé elég hiteles, mintha csak valami hülyeséggel etetnéd. Szerintem a kapcsolatotoknak a legegészségesebb a szakítás lenne.
Ha valamilyen oknál fogva mégis együtt maradtok, akkor pedig azt ajánlom, hogy a bffddel szakítsd meg a kapcsolatot mivel ezután már tuti nem lesz a barátságotok ugyanolyan, plusz evvel bizonyítasz a csajodnak hogy tényleg ő kell.
Akármelyiket is teszed, az első dolog, hogy elmondd az igazat! Kettőt nem tarthatsz.Csak azért pedig ne maradj együtt a csajoddal mert a bffd visszautasított.
A legjobb barátnőmről kiderült hogy ő is szeret engem.
De amúgy itt az a probléma hogy én mindkettőjükkel ugyan annyira szeretnék együtt lenni és most fogalmam sincs hogy mit csináljak
3. Gondolkoztam már rajta de...... Félek hogy abarátnóm rájönne:/
4. Mit? Bocsi, nem értem
Hasonló helyzetben vagyok én is mint te. Vegyél figyelembe minden szituációt. Mi lenne ha barátnőddel maradnál mi történne. A legjobb barátnőddel mükődne szerinted? Csak mert ha eldobsz egy értéket egy nem biztos másik lányért az nagy szívás. Hogy müködne a kapcsolat köztetek szerinted. Illetve ha így sem tudod eldönteni gondolj arra hogyha egy szakadékba esne a két lány kit húznál föl. Kit mentenél meg és kit hagynàl lezuhanni. Ha tudod rá a választ akkor válaszd őt
6#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!