Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak , ha nagyon szeretem őt ?
"Mit tudok csinálni azon kívül , hogy minden nap ráírok ?"
Hát találkozót kérni például? :) Szép idő van, most a legjobb/legegyszerűbb, nem januári hidegben.
Ne várj vele.
Ne írj rá minden nap. Próbáld ki mi történik, ha 1-2 napig nem írsz. Elkezd majd gondolkozni, hogy talán mondott valamit, amivel megbántott, vagy esetleg már nem érdekled, vagy vagy vagy. Ez jó, mert rajtad fog gondolkodni.
Egyébként meg amit az 1-es írt. Hívd el valahova.
Szia! Én is ugyanezt tudom mondani, amit a második, és az első. Csinálj valami mást egy nap, például nézz videót, játssz valamivel, szánj egy nagyon kevéske időt magadra is, mert neadj Isten, hogyha elhagy, akkor nagyon-nagyon fájni fog! Nem akarlak elkeseríteni, nehogy félreérts kérlek!
Hogyha Rád ír, és keresni fogja a társaságod, akkor hívd el Őt valahova találkozni, lógjatok együtt, a lányok nagy része szereti a Mekit, vidd el oda ^^ Nem tudom, mennyire vagy pesti, de hogyha pesti vagy, vidd el Árkádba, vagy a Westendbe, a legtöbb lány, akivel eddig baráti kapcsolatban voltam, leginkább ezeket választották. :D
Sok sikert, hajrá, ne add fel! ;)
16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!