Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem?
Szóval a helyzet az, hogy már 8-9 hónapja megismertem egy olyan lányt az életemben akiről én tudom hogy ő az igazi, és hogy ő az én nagy Ő-m, viszont ez a dolog sajnos egyirányú, de tud róla az illető már az eleje óta, és megrekedtem egy nagyon szoros friend zone-ban. Ez idő alatt nem egyszer előfordult már, ami természetes, hogy bejött neki egy másik srác, amikor meg is beszéltük hogy nem beszélünk inkább, mert nem tudok csak a legjobb barátja lenni, és volt hogy le is tiltottam, hogy ne lássam mindig a chat fejet, és a posztjait, de így se tudtsm beletörődni hogy mi is lehet éppen vele. Egy suliba is járunk, és nem tudom hogy jó ötlet-e köszönni neki, vagy csak önkinzás. Aki esetleg volt hasonló cipőben, hogy sikerült megoldania az ilyen helyzetet?
19/F
Minden kapcsolatot megszakítani vele,igazából rá sem nézni vagy még köszönni sem,face,insta,tiktok,viber,snap stb törlöd tiltod,számát le és kitilt. Minden képet vagy bármit amit adott törölni kidobni.
Tekintsd hallottnak.
Na így fogod megtalálni a Nagy ö-t, friend zónából nincs kitörés,csak elpazarlod az éveidet a lány mellett.
Sose lesz az hogy beléd szeret, pár olyat hallottam hogy késöbb lett szerelem amikor már a lány fiatalsága volt és kellett a balek friendzones szerencsétlen.
De nincs esélyed reálisan.
Gondolom már eleged volt hallgatni hogy épp milyen palival kavar. Meg aztán te belefektetsz egy csomo energiát hogy beszélj vele míg más jól meg... Na érted :d
Tudod mit kell tenned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!