Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit mennyire küldött már padlóra egy kapcsolat?
Figyelt kérdés
Imádtam az első barátnőmet , de elhagyott valaki másért és úgyérzem kb hogy az öngyilkosság az egyetlen megoldásom, bármit szivesen elolvasok irjatok bármilyen gondolatot ezzel kapcsolatban...2020. okt. 6. 22:07
11/20 anonim válasza:
Velem nem szakítottak, de volt már nagyobb veszekedés ott én is kb mosott rongynak éreztem magam.
De te most tudsz magaddal foglalkozni. Használd ki.
12/20 anonim válasza:
Én az első nagy szerelmemmel 16 évesen jöttem össze ő akkor volt 21. Olyan pasi volt akiről kislány korom óta álmodtam, igazi "szőke herceg" (nekem). Egy év után indok nélkül szakított velem karacsony előtt 2 nappal, nagyon össze törtem, kb úgy éreztem bele halok a fájdalomba. Aztán megkeresett és újra össze jöttünk ezt kb 3 évig húztuk, szerettük egymást de nagyon viharos volt, mindketten szenvedtünk egymással de egymás nélkül mégjobban, végül 3 év után végleg megszakadt minden kapcsolat, ekkor voltam 20 éves. 2 évben telt mire teljesen fel tudtam dolgozni ezt az egészet. Elég depis 2 év volt, ledobtam magamról 15 kilót, alig ettem. Kívülre mutattam, hogy minden ok, és úgy is tűnt. De minden éjszaka üvöltve sírtam a párnámba amíg el nem aludtam. De mostmár minden oké, hallottam ismerősöktől hogy ő is hasonlóan volt utánna. Van ilyen, nyugi éld ki a fájdalmat, nem fogsz és nem is kell meghalni. Ezt szinte mindenki megéli élete során legalább 1x. Az idő mindent begyógyít, ha most úgy is tűnik, hogy nem, akkor is. És később már csak nevetni fogsz ezen és sokkal erősebbé fog tenni.
13/20 anonim válasza:
Ja amúgy 22/L
12es voltam csak ez lemaradt 🙂
15/20 anonim válasza:
Semennyire. Egyik ostoba férfi miatt se lennék öngyilkos ,nem ér annyit egyik szánalmas férfi sem. De egy könnycseppet se fogok hullajtani egyikért se... csak csendben eltűnök mostmar
16/20 A kérdező kommentje:
Amúgy nem irtam, én 22 éves férfi vagyok, kocsmában ülök most is, altatóval alszom azóta.Minden amit tettem valaha azt miatta tettem most meg más csak ugy elviszi...
2020. okt. 7. 18:38
17/20 anonim válasza:
Kitartás haver.🤞
Ha gondolod írj, most megyek én is át ezen! Minden rendben lesz.
18/20 Tofika2 válasza:
Javaslom fordulj Istenhez :). És olvasd a Bibliát, engem mindug megnyugtatt. Keresd meg Istent és ne a kocsmába ülj.
19/20 A kérdező kommentje:
Az a durva, hogy ez az a lány volt akiből sosem néztem volna ezt ki...am utolsó válaszoló, ateista vagyok...
2020. okt. 9. 18:12
20/20 anonim válasza:
Ha gondolod nekem is írhatsz, én is egy cipőbe járok veled!:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!