Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit mennyire küldött már padlóra egy kapcsolat?
Felnőttként írom neked, teljesen jóindulatból, hogy lesznek ennél ezerszer rosszabb, és förtelmesen megalázó, elgodolkodtató, átformáló dolgok még. Mit teszel egy nehezebb esetben? Nem lehet mindenre rávágni hogy "öngyi leszek". Az élet ilyen, most faragódsz meg az igazi problémákhoz.
Később, ha majd családod lesz, a szürke hétköznapokban keresed a kenyeredet, majd visszagondolsz milyen buta gondolataid voltak tiniként. Olvasd el ezt a kérdésed 10 év múlva, és csak nevetni fogsz magadon. :)
Vagyunk sajnos 😞 mi is most mentünk szét az első barátnőmmel. Ráadásul kicsit csúnyán, pedig annó én húztam ki őt a kakiból. Hát mindegy.. úgy néz ki ilyen világ ez. 😞 egyelőre próbálom elterelni a figyelmemet mással. Csak el ne fogyjanak a dolgok, mert akkor szembesítenem kell magam a szomorú valósággal. 😞
FLRMX
Hát bocsánat, ha megvisel egy pár év együttlét után egy szakítás... 😃😃🙄
Nő vagyok, amúgy... khmmmm....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!