Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Kit mennyire küldött már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit mennyire küldött már padlóra egy kapcsolat?

Figyelt kérdés
Imádtam az első barátnőmet , de elhagyott valaki másért és úgyérzem kb hogy az öngyilkosság az egyetlen megoldásom, bármit szivesen elolvasok irjatok bármilyen gondolatot ezzel kapcsolatban...

2020. okt. 6. 22:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%

Felnőttként írom neked, teljesen jóindulatból, hogy lesznek ennél ezerszer rosszabb, és förtelmesen megalázó, elgodolkodtató, átformáló dolgok még. Mit teszel egy nehezebb esetben? Nem lehet mindenre rávágni hogy "öngyi leszek". Az élet ilyen, most faragódsz meg az igazi problémákhoz.

Később, ha majd családod lesz, a szürke hétköznapokban keresed a kenyeredet, majd visszagondolsz milyen buta gondolataid voltak tiniként. Olvasd el ezt a kérdésed 10 év múlva, és csak nevetni fogsz magadon. :)

2020. okt. 6. 22:12
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok és életem szerelmének hitt pasival jártam ugyanígy. Fél év depi, kilátástalan helyzet, 13 kg fogyás. De ez 3 éve volt, mostmár boldog vagyok, vidám, és nem értem, miért bankodtam annyit utána. Inkább csak fájt valószínűleg, hogy mást választott. Én viszont sokkal jobban jártam nélküle. 😉
2020. okt. 6. 23:01
 3/20 A kérdező kommentje:
De mi imádtuk egymást, 4 évig voltunk együtt.Nem tudok ennél rosszabbat elképzelni.Nem érdekelne ha nem lenne sok pénzem kajára meg semmi...
2020. okt. 6. 23:02
 4/20 anonim ***** válasza:
0%
Első szakítás után anorexiás lettem, most más miatt (szintèn szerelem, de nem szakítàs), kezdek visszaesni.
2020. okt. 6. 23:32
 5/20 A kérdező kommentje:
Vagyunk egy páran, ahogy látom...
2020. okt. 6. 23:48
 6/20 anonim ***** válasza:
82%

Vagyunk sajnos 😞 mi is most mentünk szét az első barátnőmmel. Ráadásul kicsit csúnyán, pedig annó én húztam ki őt a kakiból. Hát mindegy.. úgy néz ki ilyen világ ez. 😞 egyelőre próbálom elterelni a figyelmemet mással. Csak el ne fogyjanak a dolgok, mert akkor szembesítenem kell magam a szomorú valósággal. 😞

FLRMX

2020. okt. 6. 23:59
 7/20 anonim ***** válasza:
74%
Soha nem szabad másikhoz kötni a boldogság forrását. Az ilyen emberekkel mint te az a baj hogyha van egy párotok mindent alárendeltek a kapcsolatnak,aztán jön a pofáraesés hogyha vége. Márpedig vége lesz mert a lányok nagyon hamar megunják ha ök vannak központban, úgymond megvagy szelíditve hódítva és életed értelme a lány,na ezt nem lehet tartani hosszútávon
2020. okt. 7. 06:37
 8/20 anonim ***** válasza:

Hát bocsánat, ha megvisel egy pár év együttlét után egy szakítás... 😃😃🙄

Nő vagyok, amúgy... khmmmm....

2020. okt. 7. 08:28
 9/20 A kérdező kommentje:
És az a baj, hogy igy már nem tudok örülni semminek sem és nem is tudom, hogy magamban ezen hogyan változtathatnék...
2020. okt. 7. 08:39
 10/20 anonim ***** válasza:
Elmúlik majd. Csak most éld meg. Ne próbàld elterelni az érzéseid.
2020. okt. 7. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!