Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen érzés a szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés a szerelem?

Figyelt kérdés

2020. szept. 26. 04:30
1 2
 1/14 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Van hogy csodálatos van hogy pokoli
2020. szept. 26. 06:46
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
2020. szept. 26. 10:15
 3/14 anonim ***** válasza:
70%

Szélsőséges...

Ahogy Lazy Lover mondja,van amikor egyszerűen mennyei,csodálatos,van amikor pedig egyszerűen borzalmas.

2020. szept. 26. 12:27
 4/14 anonim ***** válasza:
78%
alapjában véve nagyon jó, de ha viszonzatlan, vagy megcsal, stb., akkor meg borzasztóan durva
2020. szept. 26. 13:33
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha szerelmes leszel, megtudod. Fel fogod ismerni az érzést, nyugi.
2020. szept. 26. 16:20
 6/14 anonim ***** válasza:

én már voltam szerelmes, de a pillangókat nem értettem soha

bár volt fura érzésem, stb.

2020. szept. 26. 16:23
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
A pillangos duma csak hülye tükörforditas, nem érdekes.
2020. szept. 26. 16:25
 8/14 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon jó érzés. Ha minden szuper akkor kicsattansz a boldogságtól, de ha nem viszonozza stb. akkor hetekig, hónapokig (emberfüggő) szenvedsz. Az az illető tehet a legboldogabbá de ő tud a legkönnyebben megbántani.
2020. szept. 26. 18:07
 9/14 anonim válasza:
Szar. Legtöbbször arra vágyom, hogy kitéphessem magamból ezt az érzést.
2020. szept. 26. 18:30
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

A folyamat egyszerű

Hirtelen elkezdesz mosolyogni ha ir vagy azon amit csinal. Mindenhol őt keresed, ugy intézed h találkozzatok a kozelebe legyel. Ha ott van melletted boldog vagy es csak vigyorogsz. Nem birod elfelejteni allandoan rágondolsz es kulonbozo álombeli, romi szituációkra. Ha nincs ott veled megakarsz halni es szenvedsz. Órákig tudnad nezni keresed vele a szemkontaktust

Mindent amit csinal egy jelnek veszed hatha o is viszonozza a dolgokat. Ha reszeg vagy nem birod titokba tartani es csak miatta sirankozol. Ha talalkozol vele izgulsz mint az állat es ha meglatod osszeugrik a gyomrod. Komoly szituaciknal pulzusod 200 es remegsz. Rossz szituacioknal ugy erzed eg az egesz mindened zúg a fejed és bőgsz, de keményen es ugy erzed kiszakad a mellkasod a helyerol. A boldog reszet nem tudom en csak ezt tapasztaltam eddig :))) 18L

2020. szept. 26. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!