Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetnek valaki iránt úgy érzéseim,hogyha amúgy a kinézetéhez nem vonzódom egyáltalán?
Tudom,hogy nem minden a külső,de szerintem ez is közrejátszik.
Van egy barátnőm aki az ország másik felébe lakik és nagyon sok ideig nem beszéltünk,de egy hete megint elkezdtünk és azóta nagyon boldog vagyok és minden percben várom az üzeneteit. Kicsit észrevettem,hogy lehet jobban izgatott lettem emiatt,mintha csak egy sima barátként tekintenék rá.
Ha valakibe belezúgsz, megszépül számodra az illető :)
Fontos egyébként persze a külső, de tényleg nem minden. Ha alapvetően nem taszít az adott ember (mert mondjuk ápolatlan vagy tényleg nagyon-nagyon csúnya), akkor simán vonzódhatsz hozzá a személyisége miatt.
Igen, de akkor az nem feltétlenül szerelem.
Bár lehet az is, de ha külsőleg, fizikailag nem vonzódsz hozzá, akkor ne gyere össze vele szerintem.
De mondjuk ilyen lelkitársnak akár nevezhetitek egymást, vagy na, szal, lehet ilyet is érezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!