Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kezdjek el vele beszelgetni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdjek el vele beszelgetni?

Figyelt kérdés
Tehát a csaladunknak van egy regi csaladi baratja es kb 2 hete voltunk egy eskuvon ahol ok is ott voltak .Es nekik van 2 fiuk az egyik nalam 3 évvel idosebb en vagyok 16 o pedig 19. Es igazabol en gondoltam,hogy ok is ott lesznek de akkor meg ugy voltam vele,hogy nem erdekel de arra lettem figyelmes ,hogy valaki figyel es akkor lattom ,hogy o nez es utana masnap a tesom is mondta,hogy neki is feltűnt ,hogy vegig nézett igazabol most igy vissza gondolva ugy vagyok vele,hogy nekem is bejott ...Es nem tudom,hogy kezdjek el vele beszelgetni esetleg valakinek lenne valami ötlete?

2020. szept. 25. 14:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezheted, hogy érezte magát, hogy ízlett neki az étel stb. Nem kell túlgondolni, csak elegyedj vele beszédbe. Megdicsérheted az inget is, amit viselt. :)
2020. szept. 25. 15:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Írj ra derítsd ki hogy mi érdekli és arról.
2020. szept. 26. 07:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Valami közös témát találj.
2020. szept. 26. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!