Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek el vele beszélgetni? Eszméletlenül tetszik.
Szóval lány vagyok(értelem szerűen ő fiú,mindketten 16 évesek vagyunk,évfolyamtársak vagyunk)
Szóval ezt a fiút már kb általános iskola elejétől ismerem,vagyis egy suliba jártunk,illetve mindketten zenesulisok vagyunk(azóta is)
Amikor negyedikesek voltunk volt egy súlyos betegsége,ami miatt egy csomót kórházban volt, ekkor így komolyan felnéztem rá,hogy egy negyedikes kisgyerekben ilyen élni akarás van, hogy ennyire boldog volt a betegségével is
Azóta ugye még most is(gimiben) évfolyamtársak vagyunk
Mivel egy zenesuliba járunk,az ilyen diákhangversenyeken mindketten ott vagyunk, multkor külön odajött gratulálni(el sem hiszitek mennyire jólesett)
Mindig annyira cukin köszön, jó lehet nem nagy dolog, tudom, de akkor is
Például mentem barátnőmmel az utcán(ők nem ismerik egymást) eljött mellettünk ugye köszöntünk
Előtte láttam a fiú arcán azt a 'boldogságot' és utána a baránőm is megkérdezte hogy ki ő nekem hogy így megörült?
Na szóval nagyon nagyon nagyon szeretném ha ez esetleg összejöhetne
Eddig még csak köszöngettünk egymásnak,de látom rajta hogy mennyire zavarban van
Suliban a folyosón látom max, akkor csak nem állok le vele beszélni, de akkor hogyan kéne?
Messengert,meg egyeb socialmediat ilyen téren nagyon nem pártolom,szóval ott nem szeretnék ráirni
Valami tipp esetleg?
#1 nem minden esetben komolyatalan a kamasz szerelem. Én pl 14 évesen voltam együtt az első barátommal, 2 évig tartott köztünk minden, csak túlságosan megszokottá vált és ő sem úgy élvezte már a társaságomat. Most 20 éves vagyok én is, jelenlegi párommal összeköltöztünk, boldogok vagyunk együtt. Mindenből lehet tanulni. :) nem feltétlenül kell eldobni mindent 1 srác miatt. :)
#2 nincs olyan, hogy muszáj közösségi platformon beszélgetni. Az is csak egy lehetőség. Én személy szerint gyávaságnak tartanám, ha csak ott merne ráírni. Szerintem jól látja ezt dolgot. :) ritka mostanában az olyan 16 éves, aki így gondolja.
Nagyon köszönöm a normális válaszokat
Utolsó! Számítottam ilyen kommmtre amilyet az 5.ik írt, neked külön köszönöm😗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!