Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kezdjek el beszélgetni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek el beszélgetni egy sráccal?

Figyelt kérdés
sziasztok! az a helyzet hogy van egy srac aki nagyon bejon nekem es szeretnem jobban megismerni, latasbol regota ismerjuk mar egymast. amikor nekem baratom volt parszor ramirt hogy talalkozzunk, aztan legultoljata nem valaszoltam neki arra hogy mizu mert az akkori baratom nem engedte 🥴 ez volt aprilisba, amikor az exem le is tiltogatta fbombol. azota feloldottam es bejeloltem miota szakitottunk exemmel. nagyon sokszor van az hogy veletlen meglatjuk egymast mikor o kocsiba ul. van olyan hogy egy nap alatt negyszer, annyi veletlen osszegyult mar ezekbol. annyira erzem hogy lehetne ebbol valami komolyabb csak en basztam meg el regebben. hogyan irhatnek ra? vagy mit tegyek?
2020. jún. 17. 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Írj rá és magyarázd el mi történt.
2020. jún. 17. 15:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezd meg hogy varj-e a mar az uj wow kiegeszitot egy kave mellett esetleg erdekelne e momo kormany
2020. jún. 17. 16:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk írj rá. Ő már próbálkozott.
2020. jún. 17. 16:57
 4/4 anonim ***** válasza:
82%

+1

A momo kormánnyal engem megfogna 😆

2020. jún. 18. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!