Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért ilyen kegyetlenek a fiúk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen kegyetlenek a fiúk?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves vagyok. 157cm 70 kilógramm. Helyes arcom van állítólag, de a súlyom miatt nem igazán kellek egy fiúnak sem. Az osztályomba jár egy srác. Visszafogott, aranyos mindenkivel, helyes arca van. Egy magas mackós srác. Összeszedtem minden bátorságomat, és bevallottam neki az érzéseimet. Nagyon belezúgtam, ezért is fájt ami ezután jött... Azt mondta, hogy nem tudna rám úgy tekinteni... Azt mondta, hogy szép vagyok, kedves, cuki... De sajnos nem az ilyen alkatú lányok az esetei. Nagyon sajnálja, de neki amúgy is más tetszik. Teljesen összetörtem. Régebben is volt hasonló, akkor messengeren írtam egy sráccal, de végül ő is azt mondta, hogy nem szereti a dagadt lányokat. Sajnálja de max barát. Ennyire számít a külső?
2020. szept. 21. 09:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy tényleg fura, hogy eléállsz egy fiúnak szerelmet vallani.

Mi ez már? A pasik vadászok! Könnyű préda nem az igazi, azért erre figyelj.

2020. szept. 21. 15:30
 12/18 A kérdező kommentje:
Miért fura valakinek megmondani, ha érzel iránta? Nem hiszem, hogy csak a pasik kezdeményezhetnek. Ha én lány vagyok akkor ne is merjem bevallani ha tetszik valaki? Lehet, hogy a másik félénk stb. Akkor inkább hagyjam annyiban? Nem lettem kevesebb , hogy elmondtam neki. Legalàbb kiderült, hogy felesleges álmodoznom róla. :)
2020. szept. 21. 16:23
 13/18 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem kifejezetten pozitív csalódás lenne egy nő, aki képes megtenni az első lépést, a neki tetsző férfi felé. :)
2020. szept. 21. 16:28
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Hát figyu, én ahány fiúval, pasival beszéltem erről, mind vadászni szeret, legyezgeti a hiúságát a vallomás, de oda a varázs azt mondták.

Persze nem reprezentatív minta, csak 14-60 éves korig pár tucat ember.

2020. szept. 21. 17:31
 15/18 anonim ***** válasza:
27%
Nem, vannak erre célzások, női praktikák, gesztusok. Ezzel a direktséggel elveszed az egész varázsát.
2020. szept. 21. 18:08
 16/18 anonim ***** válasza:
53%
Nemcsak a fiúk ilyen kegyetlenek. Pl: en se kellek egyik csajnak se mert eléggé csendes vagyok:(
2020. szept. 21. 21:21
 17/18 anonim ***** válasza:
54%

De most miért kegyetlen valaki, attól, hogy nem jössz be neki?

Félre ne érts, én sem voltam a pasik kedvence, de ezért nem őket kell hibáztatni szerintem.

Amúgy meg simán elköhet a srác, akinek te vagy az ideálja. Fel a fejjel.

2020. szept. 22. 00:26
 18/18 anonim ***** válasza:
39%

Azért ilyen kegyetlenek az emberek mert önzőek csak azt nézik mi a jó nekik, a másikkal nem foglalkoznak.

Nagyon kevés az önzetlen ember azt vettem észre

Ez a szerelem bevallos dolog még sztem helyzet fuggu

Nem tudom hoyg mentél oda hozzá hogy csak epekedtel után és max köszönettek egymásnak? Mert az uyg gazos

De ha már ilyen baráti haveri viszonyba vagytok akkor nem gáz sztem. Nem kell elkeserdni hoyg visszautasított mindenkinek más jön be, de ez így van jól.

Meg van akinek nagyon a külső de van akinek inkább a belső vonz és leszarja ha barátnője ronda mert belülről szép, erted

Találkoztam már mindkét fele típusú sráccal

Egy fiú kedvéért se kell lefogyni, csak ha téged zavar és akkor is magad miatt hoyg te jobban érezd magad a bőrödbe

Ne keseredj el nekem sincs pasim 16 éves lány pedig vékony vagyok az 55 kgmal

Szóval annyira nem számít a külső mint amennyire te gondolnád

2020. szept. 22. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!