Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen kegyetlenek a fiúk?
Amúgy tényleg fura, hogy eléállsz egy fiúnak szerelmet vallani.
Mi ez már? A pasik vadászok! Könnyű préda nem az igazi, azért erre figyelj.
Hát figyu, én ahány fiúval, pasival beszéltem erről, mind vadászni szeret, legyezgeti a hiúságát a vallomás, de oda a varázs azt mondták.
Persze nem reprezentatív minta, csak 14-60 éves korig pár tucat ember.
De most miért kegyetlen valaki, attól, hogy nem jössz be neki?
Félre ne érts, én sem voltam a pasik kedvence, de ezért nem őket kell hibáztatni szerintem.
Amúgy meg simán elköhet a srác, akinek te vagy az ideálja. Fel a fejjel.
Azért ilyen kegyetlenek az emberek mert önzőek csak azt nézik mi a jó nekik, a másikkal nem foglalkoznak.
Nagyon kevés az önzetlen ember azt vettem észre
Ez a szerelem bevallos dolog még sztem helyzet fuggu
Nem tudom hoyg mentél oda hozzá hogy csak epekedtel után és max köszönettek egymásnak? Mert az uyg gazos
De ha már ilyen baráti haveri viszonyba vagytok akkor nem gáz sztem. Nem kell elkeserdni hoyg visszautasított mindenkinek más jön be, de ez így van jól.
Meg van akinek nagyon a külső de van akinek inkább a belső vonz és leszarja ha barátnője ronda mert belülről szép, erted
Találkoztam már mindkét fele típusú sráccal
Egy fiú kedvéért se kell lefogyni, csak ha téged zavar és akkor is magad miatt hoyg te jobban érezd magad a bőrödbe
Ne keseredj el nekem sincs pasim 16 éves lány pedig vékony vagyok az 55 kgmal
Szóval annyira nem számít a külső mint amennyire te gondolnád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!