Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen kegyetlenek a fiúk?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves vagyok. 157cm 70 kilógramm. Helyes arcom van állítólag, de a súlyom miatt nem igazán kellek egy fiúnak sem. Az osztályomba jár egy srác. Visszafogott, aranyos mindenkivel, helyes arca van. Egy magas mackós srác. Összeszedtem minden bátorságomat, és bevallottam neki az érzéseimet. Nagyon belezúgtam, ezért is fájt ami ezután jött... Azt mondta, hogy nem tudna rám úgy tekinteni... Azt mondta, hogy szép vagyok, kedves, cuki... De sajnos nem az ilyen alkatú lányok az esetei. Nagyon sajnálja, de neki amúgy is más tetszik. Teljesen összetörtem. Régebben is volt hasonló, akkor messengeren írtam egy sráccal, de végül ő is azt mondta, hogy nem szereti a dagadt lányokat. Sajnálja de max barát. Ennyire számít a külső?
Ne alapozz erre, a legtöbb ember ilyen, a lányok többségénél sincs ez másképp, sőt. Ha több közösségbe jársz, többet vagy emberek között, akkor kaphatsz nála százszor jobbat is, és majd azon gondolkodsz, hogy miért is voltál ennyire odáig érte. :D
2020. szept. 21. 09:34
2/18 anonim válasza:
Sajnos igen. Nekem bejönnek a duci lányok, de én is duci vagyok, visszafele meg már probléma. Ahogy látom te is pontosan ezt tapasztaltad most. Pedig az igazi szépség belülről fakad szerintem, de amíg ilyen felszínes a világ, ez van. Majd pár év múlva talán.
2020. szept. 21. 09:36
3/18 anonim válasza:
Igen, számít a külső. Tény s való, rossz lehet ezt hallani, meg nyilván rettenetesen fáj, de... Fizikai vonzalom nélkül nincs is igazán szerelem.
Viszont vannak olyanok, akiket ez nem zavar, sőt, tetszik nekik.
Vagy ha nagyon zavar ez, tehetsz ellene. Kezdj el valamit sportolni, légy kitartó, és meg lesz az eredmény.
2020. szept. 21. 10:08
4/18 anonim válasza:
70 kiló az nem is olyan sok. Ha komolyan zavar a súlyod, némi kitartással néhány hónap alatt ledobsz 10-15 kilót és rendben is leszel. Aztán év végére már bánni is fogja az a srác :)
2020. szept. 21. 10:23
5/18 anonim válasza:
Nem a fiúk kegyetlenek, ha nem tetszel nekik.
Sajnos kamaszoknál főleg a külső az első, hiába szép a lelked.
Amúgy a férfiaknál később is, mert a látványra gerjednek, de felnőttként már sok beéri kövér csajjal, mert rajönnek, csak a lóvés/szép pasiknak jut jó nő. Ezt meg csak kevés férfi tudja nyújtani.
Te pedig ne keseregj, faragd magad bombázóvá edzéssel, diétával. Az arcod szép. Sikered lesz.
2020. szept. 21. 10:51
6/18 A kérdező kommentje:
De ha most “tökéletes alakom” lesz, akkor honnan tudom, hogy nem a külsőmért van csak velem? Mert ha csak azért kellek valakinek akkor jobb a magány szerintem.
2020. szept. 21. 11:09
7/18 anonim válasza:
Nem tudni kell, hanem érezni
2020. szept. 21. 11:23
8/18 anonim válasza:
Pedig ez így működik. A srácok nem úgy látnak egy lányt, ahogy azt ők gondolják.
2020. szept. 21. 11:27
9/18 anonim válasza:
Amiért a nők is... Egyébként meg 1-2 srác véleménye miatt nagyon nem kellene kétségbe esned. Számok alapján kicsit husis vagy, de nem mindegy, hogy oszlanak el a kilók. Egyébként volt hasonló alkatú barátnőm és imádtam. :D
Tessék szépen összeszedni magad és olyannal legyél, aki így szeret, ahogy vagy. Egyébként megsúgom, hogy ha most összejönne veled valaki, akkor is a külsőd miatt tenné. :D
2020. szept. 21. 13:21
10/18 anonim válasza:
Nem neked kéne futni a fiúk után. Senki sem szereti a tapadós lányokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!